İmza töreninde En-Nesyri'den itiraf: Fenerbahçe'yi iki yıldır takip ediyordum

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2024 13:53

Fenerbahçe'nin 5 yıllık sözleşme imzaladığı golcü oyuncu Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen törende asbaşkan Acun Ilıcalı ve sportif direktör Mario Branco da bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin İspanya La Liga ekibi Sevilla'dan transfer ettiği Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenlendi.

Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen törende Fenerbahçe Başkan Vekili Acun Ilıcalı ve sportif direktör Mario Branco da yer aldı.

"KAFAYI CİDDİ DERECEDE TAKMIŞTIK"

Acun Ilıcalı: "Kulübümüz ve Türk futbolu adına önemli bir gün. Türk futbol tarihinin en pahalı transferi. Onu burada gördüğümüz için çok mutluyuz, çok değerli futbolcu. Kafayı ciddi derecede takmıştık. Hocamızın 1 numaralı tercihiydi."

"TRANSFERLERİMİZİN YÜZDE 95'İ TAMAMLANDI"


Mario Branco: "Acun abiye teşekkür ederim, sanırım Youssef En-Nesyri transferindeki her şeyi söyledi. Önemli olan benim gülmem değil, Fenerbahçe taraftarlarının sonuçlardan mutlu olması. Youssef gibi önemli oyuncularla sonuç almaya yaklaşıyoruz. Böyle bir golcüyü bu tarihte getirmek çok önemli. Transferlerin %95'ini tamamladık. Bu çok iyi bir şey. Youssef transferi için yönetime teşekkür ederim. Jose Mourinho'nun ana opsiyonlarından biriydi. Aslında hepimizin ortak hedefiydi. Burada olduğu için çok mutluyum, umarım ondan beklediğimiz katkıyı sağlar."

Haberin Devamı

"SÜRE BİRAZ UZADI AMA GELDİM"

Youssef En-Nesyri: "Fenerbahçe'de odluğum için çok mutluyum. Harika ve uzun zamandan beri bildiğim, takip ettiğim takım. Mario Branco'ya ve Ali Koç'a bana güvendikleri için teşekkür ederim. Aynı zamanda Jose Mourinho'ya da teşekkürler. Menajerime ve aileme de teşekkür ederim. Yanımdalar, buraya gelmemde çok yardımları dokundu. Sahada elimden geleni yapacağım, umarım taraftarlarımızı mutlu ederiz. Pek çok takım beni istedi ama Fenerbahçe'ye gelmek önemliydi. Verdiğim karardan rahatım. Gelmeden Ali Koç, Jose Mourinho ve Mario Branco ile konuştum. Süre biraz uzadı ama sonuçta geldim. Her şeyimi sahada vereceğim. İki sene önce Fenerbahçe'ye karşı oynadım. İki senedir Fenerbahçe'yi takip ediyorum. Taraftarların desteği ilgimi çekmişti. Atmosferi sevmiştim. Onları mutlu etmek istiyorum."

BAKMADAN GEÇME!