Giovanni van Bronckhorst: İki puan kaybettik! Kırmızı karttan sonra...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2024 09:20

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, 1-1 biten Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan ve sezonun ilk puan kaybını yaşayan Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst maç sonrası konuştu.

Maç aslında beklediğimiz şekilde başladı. Baskıdan çıkmak için kırmızı kart bize yardımcı oldu. Ama kırmızı karttan sonra iyi reaksiyon gösteremedik. Kolay bir gol yedik. Sistemde değişikliğe gittim daha sonra. İlk yarının sonunda en iyi oyunu sergilediğimiz süreydi, golü de bulduk.

"İKİNCİ YARI DAHA ÇOK FIRSAT BULMALIYDIK"

İkinci yarıdaki performansımızdan dolayı mutsuzum. 10 kişiye karşı daha fazla fırsat bulmalıydık. Rakip 10 kişi daha az boşluk verdik. Elimizden geleni yaptık ama bugün iki puanı kaybeden tarafız.

"GOLÜ YEMEMİZ İŞİ ZORLAŞTIRDI"

Futbol bu, fırsatlar yaratmaya çalıştık. 2-3 gol atabilirdik, golü yememiz işi zorlaştırdı. Rakip 10 kişi daha az boşluk verdi. Hızlı hareketler yapmamız gerekiyordu. Bunları yaparken en yüksek hızda gerçekleştirmedik. İkinci yarıda bunu istedik ama yapmadık. Bu maçtan bir şeyler öğreniyoruz. Genel olarak savunma yapmak, hücum yapmaya kıyasla daha kolay olur. Bir sonraki 10 kişiye karşı oynamak için bugünden bir şeyler öğreniyoruz.

BAKMADAN GEÇME!