Montella'dan santrforlu oyun cevabı: Problem olmayan yerde problem arıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2024 09:35

UEFA Uluslar Ligi'nde İzlanda'yı 3-1 mağlup eden A Milli Takım'da teknik direktör Vincenzo Montella maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İzmir'de İzlanda'yı 3-1 ile geçen ve UEFA Uluslar B Ligi'nde haftayı lider kapatan A Milli Takımımızda teknik direktör Vincenzo Montella maç sonrası konuştu.

"GALİBİYETİ ÜLKEMİZE ARMAĞAN EDİYORUZ"

Maçtan önce de söyledim, güzel bir gece yaşatmak istiyorduk. O yüzden böyle oynadığımız için, bazen çok yorulsak da, çok güzel performansla kazandığımız için bu galibiyeti ülkemize armağan ediyoruz. Böyle bir galibiyetle herkesi mutlu ettiğimiz için çok çok fazlasıyla memnunuz. Otelden stada kadar taraftarlarımız desteklerini başlattılar ve buraya kadar getirdiler. O yüzden bugün de muazzam bir atmosferde bize ekstra güç oldular ve bu galibiyette de onların da payı var.

SANTRFORLU OYUNA DÖNÜŞ YORUMU

Bu akşam tekrardan ne kadar çözüm üretebileceğimizi kanıtladığımızı düşünüyorum. Avrupa Şampiyonası'nda da yüksek seviyelerde bunu kanıtladık. Gayet mutluyuz... Bazen problem olmayan yerde problem arıyoruz.

Haberin Devamı

"DÜN KEREM İLE KONUŞMUŞTUM"

Kerem için mutluyum. Dün konuştum kendisiyle; onu hazır gördüğümü ve oynatmak istediğimi söyledim. Attığı 3 gol, bugünün pozitif notlardan biri. Çok önemli bir galibiyet. Önemli, pozitif notlarımız var. Bu sefer de ben biraz provoke edeyim. Fark ettiniz mi bilmiyorum ama Kerem Aktürkoğlu son 10 dakikayı forvet olarak oynadı. Kendini fiziksel gücünü ve hızını kullanarak forvet olarak üçüncü golünü attı. Sırtında 9 yazmıyordu ama 9 gibi gol attı.

"EREN'DEN ÇOK MEMNUNUM"

25-30. dakika arasında biraz yavaşladık, tempoyu biraz düşürdük ama şunu anlamamız gerekiyor artık. Tam o dakikalarda aslında iz bırakmamız gerekiyor maç esnasında çünkü onun tamamıyla bizim elimizdeydi. Eren'i de bugün ilk defa gördünüz benimle beraber çok iyi oynadığını söyleyebilirim. Hatta ben İsviçre'de onu izlemeye gitmiştim. Yani uluslararası seviyede maçlarda biraz daha böyle fiziksel maçlarda takip etmek istemiştim kendisini. O yüzden çok memnun kaldım performansından. Bugün hem soldaki hem de sağdaki zincirimiz çok iyi işler yaptı genel olarak. Hızlı oynadığımız bir maçımızdı, bazı anlarda yavaşladık. Genel olarak memnuniyet verici bir performans gösterdiğimizi söyleyebilirim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!