Ve Ünal imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Ve Ünal imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kamp çalışmaları Avusturya'da yapılacak

Yardımcıları ile birlikte iki yıllık sözleşme yapan Teknik Direktör Metin Ünal, yönetime sunduğu raporda iki santrfor, bir kaleci, biri oyun kurucu olmak üzere üç orta saha oyuncusu istedi.

ÜNAL’IN İLK LİSTESİ

Ünal bu arada, mevcut kadrodaki oyunculara alternatif olarak transfer edilmesini istediği futbolcuların listesini de yönetime sundu. Listede Vanspor'un sol kanat oyuncusu Turan, Şekerspor'un santrforu Zafer, K.Konyaspor'un stoperi Burak, orta saha oyuncusu Fatih, Ankara Telekomspor'un santrforu ve aynı zamanda Fazlı'nın amcasının oğlu olan Zafer bulunuyor. Ünal, ‘‘Bonservisleri ucuz olursa transfer edilmelerinde yarar görüyorum’’ dedi.

KAMP AVUSTURYA’DA

Başkan Kumbul, Metin Hoca'nın verdiği listedeki bu futbolcular için kulüpleri ile görüşmelere başlayacaklarını ifade etti. Genel Menajer Turgay Soyer, yeni sezon hazırlıkları için takımı bu ay sonunda toplayacaklarını ve kamp çalışmalarını da büyük bir ihtimalle Avusturya'da yapılacağını söyledi. Mkhalele için Ankaragücü ile pazarlık yaptığı iddialalarının doğru olmadığını öne süren Soyer, ‘‘Bu futbolcu gündemimize hiç gelmedi’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!