Terim, Telsim'in reklam filminde

Güncelleme Tarihi:

Terim, Telsimin reklam filminde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2001 00:00


İtalya'daki futbol elçimiz Fatih Terim, "Telsim"in reklam filminde oynadı.
Haberin Devamı

Telsim cep telefonu şebekesi reklam filmi için geçtiğimiz cumartesi günü kamera karşısına geçen Fatih Terim, çekimlerden kimsenin haberi olmaması için Parma maçı öncesi gece 01.00 sıralarında yapıldığı öğrenildi.

Reklam filminin çekimlerinin Floransa’nın ünlü Michelangelo Meydanı’nın altındaki "Villa Vedetta"da yapıldığı belirtilirken, Terim’in çekimler sırasında hiç zorlanmadığı kaydedildi.

Bu arada Fiorentina'da yeni sezon için transfer çalışmalarının, Başkan Gori’nin talimatıyla başlatıldığını yazan La Gazzetta dello Sport'un, bugün verdiği haberinde, "Cecchi Gori, tüm dünyada alışveriş yapıyor ama gerçek hedefi Terim’i almak“ denildi.

Haberde, başkan Gori’nin Türk teknik direktörü yeniden kazanmak için daha yüksek düzeyde bir takım yaratmaya çalıştığı belirtilirken, yakın çevresini İtalya dışına göndererek kaliteli futbolcuları izlettiği ve menajerler aracılığıyla görüşmeler yaptırdığı kaydedildi.

Gazete, AC Fiorentina’nın hedefindeki futbolcuları Arjantinli Ezequiel Gonzales, Anibal Samuel Matellan, Daniel Bertoni, Hugo Ibarra, İsveç’ten Elfsborg Befglund ve Steau Bükreş’ten Radoi, Balan ve Lincar olarak gösterirken, Terim’in gelecek sezon Floransa’da kalması durumunda Galatasaray’dan Emre Belözoğlu’na da cazip bir öneri yapılacağı ileri sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!