Sıra Yaz Okulu'nda

Güncelleme Tarihi:

Sıra Yaz Okulunda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün açtığı Yaz Spor Okulları'na 469 öğrenci katıldı. Öğrencileri 37 antrenör çalıştıracak.

Törenle başladı Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün açtığı Yaz Spor Okulları'nda çalışmalar törenle başladı. Sabah Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan öğrenciler, velileri ve antrenörleri buradan yürüyerek Atatürk Spor Salonu'na geldi. Atatürk Spor Salonu'nda açılış töreninden sonra da çalışmalara start verildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün açtığı Yaz Spor Okulları yüzme, basketbol, voleybol, hentbol, judo, tekvando, masa tenisi, güreş ve atletizm branşlarında çalışmalar yapılacak.

Katılım yüksek Yaz Spor Okulları'na 469 öğrenci katılıyor. İki ay sürecek çalışmalarda öğrencileri 37 antrenör gözetiminde eğitim yapacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü C.Ünal Yurtçu iki aylık çalışma sonunda başarılı olan öğrencilerin Kış Spor Okulları'na devam etmelerine de imkan tanıyacaklarını belirterek, ‘‘İlimizdeki kulüpler de beğendikleri öğrenciyi altyapı takımlarına alabilecek’’ dedi. Töreninde gösteri yapan ritmik cimnastik takımının minik sporcuları izleyenlerden büyük alkış topladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!