Sen misin protesto eden

Güncelleme Tarihi:

Sen misin protesto eden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2014 00:21

Çaykur Rize karşılaşmasında tribüne girmek için turnikelere gelen sarı lacivertli yaklaşık 250 taraftar kartlarının geçersiz olduğunu görünce duruma tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Kapıları zorlayarak tribüne giren 100 kişilik grup yönetimi istifaya davet etti.

FENERBAHÇE’nin Gençlerbirliği karşılaşmasında tribünlerde Ersun Yanal diye bağıran ve yönetimi protesto eden grubun ve o blokta oturan bir çok taraftarın kombineleri iptal edildi. Dün karşılaşma öncesi Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na gelen taraftarlar şok yaşadılar. Tribüne girmek için turnikelere gelen taraftarlar kartlarının geçersiz olduğunu görünce durumu protesto ettiler. Bir grup ayrılırken diğer gruplar ise kapıda bekledi.

YILDIRIM BİZZAT İPTAL ETTİ

KOMBİNE iptallerinin bizzat Başkan Aziz Yıldırım tarafından yapıldığı öğrenilirken taraftarların kombinesinin bu hafta içinde iade edileceği öğrenildi. Sarı lacivertli kulüp bu uygulamayı yaparken tribün dışında bekleyen protestocu grup ise kapıları zorlayarak tribüne geldiler ve yönetim istifa diye bağırdılar. Protestocu gruba diğer tribünler tepki göstererek Aziz Yıldırım diye bağırarak yanıt verdiler. Protestocu grup Fenerbahçe’nin Kadlec ile bulduğu gole sevinmeyerek tepkilerini göstermeye devam ettiler. Yaklaşık 100 kişilik bu grup zaman zaman protestolarına devam ettiler.

250 KOMBİNE İPTAL

Haberin Devamı

YAKLAŞIK 250 sarı lacivertli taraftarın kombine biletinin iptal edildiği belirtilirken; bu sayının daha da fazla olabileceği ifade ediliyor. Bu arada 7. haftada Kadıköy’de oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında kombineli yerlerine başkalarının oturduğunu gören ve protestolara katılmayan kişilerin de kombinelerinin iptal edilmesi Saracoğlu’nda tepkinin daha da büyümesine neden oldu.

Mamiç de izin asla vermiyor!

AZİZ Yıldırım’ın yaptığına benzer bir uygulama, Hırvatistan’da Dinamo Zagreb Kulübü’nde de yapılıyor. Kendisine muhalif olan Bad Blue Boys taraftar grubuna Dinamo Zagreb Başkanı Zdravko Mamiç statta maç izleme izni vermiyor. Öyle ki yaklaşık bin 500 Bad Blue Boys üyesi Mamiç tarafından seyirden men ettirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!