Samsunspor puanı son nefeste kaptı

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor puanı son nefeste kaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2013 16:53

PTT 1. Lig'de, Karadeniz Derbisi'nde karşı karşıya gelen, 1461 Trabzon ile Samsunspor 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Stat: Akçaabat Fatih
Hakemler: Murat Türker, Nurettin Çiçek, Barış Yüksektepe
1461 Trabzon: Bora, Oğulcan, Mustafa Akbaş (Dk. 46 Alim), Aytaç, Göksu, Gökhan, Barış (Dk. 75 Mehmet Sıddık), Savaş, Oktay, Yakubu, Taha (Dk. 59 Mustafa Tiryaki)
Samsunspor: Soner, Cemil, Fatih, Murat, Şaban, Erdem, Musa Aydın, Musa Yılmazer (Dk. 67 Burhan), Umar (Dk. 78 Serkan), Arif (Dk. 56 Taha), Adnan
Goller: Dk. 87 Oktay (1461 Trabzon), Dk. 90 +4 Musa Aydın (Samsunspor)
Kırmızı kart: Dk. 90 Atilla (Samsunspor)
Sarı kartlar: Dk. 36 Oğulcan, Dk. 45 Gökhan, Dk. 64 Barış, Dk. 70 Göksu, Dk. 78 Aytaç, Dk. 90 Alim (1461 Trabzon), Dk. 14 Musa Yılmazer, Dk. 34 Cemil, Dk. 40 Umar, Dk. 80 Adnan, Dk. 90 Serkan (Samsunspor)

Karşılaşmanın 35. dakikasında güvenlik güçleri, Samsunspor taraftarlarından sahanın çevresindeki tel örgülere astıkları pankartları indirmesini istedi. Taraftarların itirazı üzerine çıkan arbedede bir polis memuru darp edildi. Polis memurunu darp ettiği iddiasıyla bir Samsunspor taraftarı gözaltına alındı. Polisin pankartların kalmasına izin vermesi üzerine tartışma sona erdi. Öte yandan, karşılaşmayı izlemek için Akçaabat Fatih Stadı'na gelen Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, tekerlekli sandalyesi ile protokol tribününe çıkmakta güçlük yaşadı. Kar'a, stat görevlileri yardımcı oldu.

Özcan: "Karşılaşmanın geneline bakıldığında oyun üstünlüğü elimizdeydi"

1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadri Özcan, karşılaşmanın geneline bakıldığında oyun üstünlüğünün ellerinde olduğunu söyledi. Özcan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ortaya koydukları futbolla 3 puanı hak ettiklerini ancak 1 puana razı olduklarını vurguladı. Etkili bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Özcan, şunları kaydetti: "Karşılaşmanın geneline bakıldığında oyun üstünlüğü elimizdeydi. Kötü zemine rağmen istediğimiz gole maçın son dakikaları da olsa ulaştık ancak üstünlüğümüzü koruyamayarak sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Karşılaşmanın normal süresi 1-0 üstülüğümüz ile sona erdi ancak karşılaşmanın 5 dakika uzatılmasına bir anlam veremedik. Maçı 5 dakika uzatacak bir pozisyon da olmadı. Uzatmaların son dakikasında gölü kalemizde gördük. Sadece burada değil, gittiğimiz her yerde bu takıma farklı bir yaklaşım var. Biz kimseden yardım istemiyoruz, yeter ki ortaya bir maç yönetilsin."

Kalpar: "İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık"

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise karşılaşmada istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını dile getirerek, "İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Bunda zeminin büyük etkisi var. 1461Trabzon bizden daha iyi oynadı. Son dakikada aldığımız 1 puan bizim için iyi oldu" diye konuştu.

Günün diğer sonuçları;

TKİ Tavşanlı Linyitspor 0 - 1 Orduspor
Kahramanmaraşspor 0 - 1 Manisaspor
Boluspor 2 - 3 Ankaraspor
Fethiyespor 0 - 1 Mersin İdman Yurdu
Denizlispor 0 - 0 Adanaspor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!