Şampiyona biber gazlı karşılama

Güncelleme Tarihi:

Şampiyona biber gazlı karşılama
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2012 01:30

Sarı lacivertli taraftarlar Fenerbahçe Universal’ı karşılamak için Sabiha Gökçen’e koştu. Ancak, coşkulu toplulukla polis arasında gerginlik yaşanınca ortalık karıştı.

Haberin Devamı

AZERBAYCAN’ın Bakü şehrinden dün sabaha Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen Fenerbahçe Universal’in şampiyonluk sevinci kursağında kaldı. THY’ye ait özel uçakla yurda dönen şampiyon voleybolcuları karşılamak için havalimanına koşan coşkulu taraftarlarlarla polis arasında gerginlik yaşandı. Polis bir anda biber gazıyla müdahalede bulununca arbede yaşandı.

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDAKİ OLAYLAR - WEB TV

Çıkan olaylar fazla büyümeden önlendi. Taraftarlar, şampiyon voleybolcuların otobüsü hareket ettikten sonra da meşaleler yakıp bir süre aracın önünde yürüdüler. Bu arada olaylar sırasında 12 yaşındaki bir kız taraftarın ayağının kırıldığı da iddia edildi.

10 BİN FEET YÜKSEKLİKTE "ŞAMPİYON FENER" SESLERİ / WEB TV

ŞAMPiYON TWiTTER’DAN TEPKi  GÖSTERDi

@nzydmr11 Yorumsuz‚ rezalet bir olay buna sessiz kalmamalı yönetim‚ yetkililer hiç farketmez !!!

Haberin Devamı

@nzydmr11 Sanki ülkeye terörist getirdik !!!!

@duygubal 16 yaşındaki kızı joplayamazsın sen!!!!

MELEKLERE 1 MiLYON $

/images/100/0x0/55eb6a82f018fbb8f8bfae88

Voleybolda Avrupa şampiyonu olarak büyük bir zafere imza atan sarı lacivertli kadınlara yöneticiler, “Mutlu sona ulaşın. Ne dilerseniz dileyin. 1 milyon dolarlık prim sizin” dediler.

KARŞILAMADA OLAYLAR ÇIKTI - Semih Bahadır'ın objektifinden

SARI MELEKLER'E GÖRKEMLİ KARŞILAMA - Semih Bahadır'ın objektifinden

VOLEYBOL Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde mutlu sona ulaşan ve tarih yazan Fenerbahçe Universal oyuncuları paraya boğulacak. Şampiyonlar şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan sarı lacivertliler toplam 1 milyon dolarlık ödül alacak.
Cannes ile oynanan final öncesi prim müjdesini daha maça çıkmadan soyunma odasında alan kadın voleybolculara bu durum büyük moral oldu. Başkanvekili Nihat Özdemir, Asbaşkan Ali Koç, yöneticiler Ünal Uzun, Cihan Kamer ve Hakan Dinçay, maçtan önce oyunculara “Şampiyonluğa ulaşın, bizden ne dilerseniz dileyin. 1 milyon dolarlık prim sizin” dediler.
Yöneticilerin bu sözlerinin ardından soyunma odasında büyük bir kenetlenme oldu ve oyuncular da zafer sözü verdiler. Muhteşem bir mücadelenin ardından Cannes’ı 3-0 yenerek şampiyonluğa uzanan sarı lacivertliler ülkeyi ve camialarını sevince boğdu.

Haberin Devamı

Başarımız Türkiye’ye hediyemiz olsun

SARI MELEKLER COŞKUYLA KARŞILANDI / WEB TV

FENERBAHÇE Başkanvekili Nihat Özdemir de başarının devamının geleceğini belirterek “Bundan sonra Avrupa Şampiyonluğu’na abone olacağız” dedi.
Özdemir, yeni sezonda daha da güçleneceklerini vurgulayarak “Fileye yıllarca İtalyan ve Fransız takımları ambargo koymuştu. İki yıldır Türk takımları kazanıyor. Biz şanssızlıklar yüzünden daha önce kupayı kaybettik. Bundan sonra takımı daha da güçlendirip şampiyonluğu her sene müzemize getireceğiz. Kızlarımıza herşey feda olsun” diye konuştu. Fenerbahçe’nin voleyboldan sorumlu yöneticisi Hakan Dinçay da kulüp olarak sıkıntılı günler geçirdiklerini ancak sporcularına hiçbir zorluk yaşatmadıklarını ifade etti. Dinçay, “Bu başarı Türkiye’ye hediyemiz” dedi.

Haberin Devamı


Dönüş yolunda pasta kestiler

FENERBAHÇE Universal’in şampiyonluk kutlaması, takımı İstanbul’a getiren özel uçakta da devam etti. Yolculuk sırasında, takım için hazırlanan pasta uçağın orta bölümüne  getirilirken, teknik heyet oyuncular ve yöneticiler pastanın etrafında toplandı. Fenerbahçe kafilesi yolculuk boyunca büyük sevinç yaşadı.

Canlı yayında Alex sürprizi

ŞAMPİYON voleybolcular dün FBTV’deki “Gündem” programına katıldı. Canlı yayınlanan programda şampiyonluk öyküsünü anlatan sarı lacivertliler bir sürprizi vardı. Fenerbahçe futbol takımı kaptanı Alex bir anda stüdyoya girerek oyuncuları tebrik etti. Sambacı herkesi şaşkına çevirdi.

Şampiyonluk kupası bugün Çağlayan’da

Haberin Devamı

F.BAHÇELİ oyuncular şampiyonluk kupasını Aziz Yıldırım’a götürmek için kolları sıvadı. Yıldırım’ın avukatı Yasemin Merçil aracılığıyla durum mahkeme başkanı Mehmet Ekinci’ye iletildi. Ancak, Ekinci “Kupayı yarın (bugün) getirebilirler” cevabını verdi.
Sarı Melekler bugün Çağlayan’a gidecek ve şampiyonluk kupalarıyla birlikte başkanları Aziz Yıldırım ile kucaklaşacak.

KARŞILAŞMADAN FOTOĞRAFLAR - HAKAN TARHAN / DHA

KUPA FENERBAHÇE UNİVERSAL'İN - FOTO GALERİ

İŞTE ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI / WEB TV
       
ŞAMPİYONLUĞU KUTLADILAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!