Rosberg'e göre Mercedes doğru yolda

Güncelleme Tarihi:

Rosberge göre Mercedes doğru yolda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2012 15:50

Nico Rosberg, her ne kadar sezon başındaki ivmesini kaybetse de Mercedes'in 2012 sezonu başardıklarından memnun olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Singapur'da yni egzoz tasarımı ile yarışması beklenen Mercedes AMG takımı, Haziran ayında Michael Schumacher'in Valencia'daki podyumundan beri podyum finişi göremiyor.

turkiyef1.com'un haberine göre, yeniden oluşturulan Mercedes F1 takımının ilk zaferini bu sezon Çin GP'de elde eden Nico Rosberg'e göre Mercedes bu sezon için hedefine ulaştı.

"Bu yıl için hedefimiz geçtiğimiz yıldan daha iyi olmaktı ki bunu da başardığımızı düşünüyorum. Çin'de kazanmak ve Monako'daki ikincilk harika sonuçlardı ve bana kalrsa bu sezon olumlu olarak hatırlanabilir."

"Bu görevi başardık. şimdi daha fazla gelişmemiz ve üst üste yarışlar kazanan bir takım haline gelmeliyiz."

Rosberg, Mercedes'in 2013 sezonunun en iyi aracını üretecek her şeye sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

"Takıma güveniyorum. Fabrikadaki herkes işinin en iyisi ve en iyi yarış otomobilini üretmemiz yalnızca zaman meselesi. Bazı teknik sorunlar yaşadık ve hala üzerlerinde çalışıyoruz. Gelecekte şampiyonluk için savaşacaksak arabanın tamamen hatasız ve dayanıklı olduğundan emin olmalıyız."

Rosberg, takım arkadaşı Schumacher'in de takımda kalacağından endişe duymadığını dile getirdi. Rosberg, yedi kez dünya şampiyonu vatandaşının takımda kalmasının, Mercedes için iyi olacağını belirtti.

"Söylentileri dikkatle izliyorum ama beni endişelendirecek bir durum yok. Michael ile işler iyi gidiyor ve eğer kalırsa birlikte takımı ileriye götürmek için daha yapacak çok şeyimiz var."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!