Ronaldo'nun gönlü Real Madrid'de

Güncelleme Tarihi:

Ronaldonun gönlü Real Madridde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2006 13:00

Portekiz Milli Takımı ve Manchester United'ın orta saha oyuncusu Cristiano Ronaldo, Real Madrid'te forma giymek istediğini söyledi. İspanyol Marca gazetesine açıklamalarda bulunan Ronaldo, geleceğiyle ilgili kararları Dünya kupasından sonra vereceğini kaydetti.

Real Madrid'te 2 Temmuzda yapılacak başkanlık seçimlerine aday olan Juan Miguel Villar Mir'in başkanlığı kazanması durumunda İspanyol takımda forma giyebileceğini ifade eden Ronaldo, “Menajerime ayrılmak için hazır olduğumu söyledim. Bu transferi en iyi şartlarla yapmak istiyorum. Real Madrid'te oynayarak bir rüyamın gerçekleşmesini arzuluyorum” dedi.

Real Madrid'e başkanlık için aday olan bir çok kişinin kendisini transfer etmek istediğini ve bazı belgelere imza attırma peşinde olduklarını kaydeden genç yıldız, “Bana yasal bile olmayan birçok belge imzalatmaya kalkıyorlar. Villar Mir ise tüm konuşmalarını menajerim aracılığıyla yaptı ve bana Manchester United kulübüyle de anlaşmaya varacağını söyledi. Villar Mir'in izlediği yolu takip ediyorum çünkü o doğru prosedürleri takip ediyor. Bana planlarını anlattılar. Şimdi de Manchester United ile pazarlığa oturacaklar” diye konuştu.

Villar Mir'in başkanlık koltuğu için Cristiano Ronaldo ile anlaşması, 2000 yılında başkanlığa gelmesi halinde Portekizli yıldız Luis Figo ile anlaşacağını duyuran ve başkanlığa seçilen Florentino Perez'i hatırlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!