Özyalçın: 'Beşiktaş kardeşimiz, Fenerbahçe dostumuz'

Güncelleme Tarihi:

Özyalçın: Beşiktaş kardeşimiz, Fenerbahçe dostumuz
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 21:34

TÜRFAD gecesine katılan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, futbol takımının teknik direktörü konusunda açıklama yapmak istemedi. Yaşanan polemikler için ısrarlı sorulara rağmen sessiz kalacağını ifade eden Özyalçın, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi hakkında ise dostluk mesajı verdi.

Haberin Devamı

"Konuşmak için daha çok erken" diyen Özyalçın, şöyle devam etti: "Beşiktaş bizim kardeş kulüp. Fenerbahçe bizim her zaman dostumuz. Fenerbahçe bizim için kalıcı, dostluğumuz ömür boyu sürecek. Türkiye Cumhuriyeti'nin var olduğu sürece devam edecek bir dostluğumuz var. Sahada her şey olabilir. Sahada olan şeyler sporun getirdiği şeyler ve hareketler. O sahada kalacak ama dışarıda dostluklarımız kardeşliklerimiz baki olacak."

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler nedeniyle üzgün olduklarını vurgulayan Özyalçın, böylesi günlerde kardeşlik ve dostluğun pekiştiğini dile getirdi.

'FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİNDE HER ZAMAN GÜÇLÜ KAZANMAZ'

Derbi mücadelelerinin zor olduğunu ifade eden Cengiz Özyalçın, şunları kaydetti:

"Galatasaray'ın puan olarak büyük bir sorunu yok. Hoş olmayan bir yerde, bu yadsınılamaz. Ancak bir Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde her zaman güçlü kazanmaz. Ben bu maçta kazanmayı isterim. Onun ötesinde birlik ve beraberliğimizin pekişmesini ve sahada centilmence mücadele olmasını isterim. Fenerbahçe'nin yöneticilerini kendi evimizde gibi karşılamak istiyoruz. Türk kamuoyunun bunu bilmesini isterim. Her takımı ağırlıyoruz, Fenerbahçe'yi de ağırlayacağız. İnşallah sahada dosttuk ve kardeşlik içinde oynanan ve hak edenin kazanacağı bir maç olacak."

Haberin Devamı

'GALATASARAYLI SPORCU KARDEŞLERİME BAŞARILAR DİLİYORUM'
Galatasaray ile Fenerbahçe ile arasında oynanacak derbi maçı taraftarların birlikte izleme isteği ile ilgili de konuşan Özyalçın, "Dilekler başka, yasaların getireceği yükümlülükler başka. O nedenle biraz beklemeyi uygun görünüyorum. Takımlara ve özellikle Galatasaraylı sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!