Messi ağzını bozdu

Güncelleme Tarihi:

Messi ağzını bozdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2011 00:00

Bolivya karşısında 1-0 yenik düşen ev sahibi ekip, iki yıl üç ay önce 6-1 yenildiği rakibi karşısında 76’da nefes aldı. Messi maçtan sonra, “Bizi b..ktan bir golle şaşırttılar” dedi.

Haberin Devamı

COPA America’nın ilk maçında ev sahibi Arjantin A Grubu mücadelesinde Bolivya’yla 1-1 berabere kaldı. Messi maçtan sonra yediklere isyan etti.
İlk yarıda golsüz biterken, Arjantin oyunu domine eden taraftı. Henüz 2. dakikada Lionel Messi’nin kullandığı serbest vuruşta Carlos Tevez’in kafa vuruşu kaleyi bulmadı ve Arjantin öne geçme fırsatını kaçırdı. Geri kalan dakikalarda ev sahibi ekip, Bolivya savunmasını aşmakta çok zorlandı. İkinci yarı ise golle başladı.

Lavezzi’nin yerine girdi

48. dakikada Jhasmani Campos’un kullandığı köşe vuruşunda Edivaldo Rojas topu ağlara topuğuyla göndererek takımını deplasmanda öne geçirdi: 0-1. Bolivya’ya bundan iki yıl üç ay önce 6-1 yenilmiş olan Arjantin şoka girdi. 70. dakikada Serie A takımlarından Napoli’de oynayan Lavezzi’nin yerine oyuna giren Agüero, oyuna girdikten altı dakika sonra topu voleyle ağlara göndererek durumu eşitledi: 1-1.

Haberin Devamı

Hedefimize ulaşamadık

Dünya yıldızı Lionel Messi beraberliğe ve yediklere gole tepki gösterdi. Barcelona’nın gözdesi Goal.com’a yaptığı açıklamalarda konuyla ilgili olarak “Bizi b..ktan bir golle şaşırttılar ama Kun Agüero sağ olsun ki eşitliği yakayabildik. Ama mutsuzuz çünkü hedefimize ulaşamadık. Bazı şeyleri iyi yaptık fakat kendimizi geliştirmeye devam etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Kolombiya iyi başladı

COPA America A Grubu’nda Kolombiya, Kosta Rika’yı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmaya iyi başlayan Kolombiya hücumda özellikle yıldız oyuncusu Falcao ile etkili oldu. Ancak gününde olan Kosta Rika kalecisi Moreira gelişen ataklarda kalesini gole kapadı. 28. dakikada Luis Perea’ya sert giren Kosta Rikalı Randall Brenes’in kırmızı kart görmesiyle ataklarını sıklaştıran Kolombiya aradığı golü 44’üncü dakikada Adrian Ramos ile buldu.

Moreira kalede devleşti

İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarıda bir çok pozisyona giren Kolombiya genç kaleci Moreira’yı geçemedi. Kolombiya’da bir dönem Trabzonspor forması giyen Teofilo da Moreno’nun yerine ikinci yarıda oyuna girdi. Bu galibiyetle Kolombiya grubunda liderliğe yükselirken, Kosta Rika ilk maçından puansız ayrılmış oldu.

Haberin Devamı

Brezilya-Venezüela

12 ülke milli takımının mücadele edeceği Copa America 2011’de bugün 2 karşılaşma oynanacak. Ev sahibi takım Arjantin’in 1993’ten bu yana kazanamadığı kupada 2007’nin şampiyonu Brezilya, B Grubu’nda Venezuela ile karşılaşacak. Maç TSİ 22.00’da başlayacak. Grubun ikinci maçı Paraguay-Ekvador arasında TSİ 00.30’da start alacak. Bu arada final maçı 24 Temmuz’da River Plate’in efsanevi El Monumental Stadı’nda oynanacak. İki maçı da A Haber yayın layacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!