Lewandowski'den çarpıcı itiraflar

Güncelleme Tarihi:

Lewandowskiden çarpıcı itiraflar
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 16:39

Bayern Münih’in golcü futbolcusu Robert Lewandowski’nin çocukluk yıllarında oldukça yaramaz olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Polonyalı oyuncunun yayınlanan biyografisinde oldukça çarpıcı itiraflar yer alıyor. Şimdilerin rekortmen golcüsü çocukluk yıllarında yaptıklarını kitabında şu sözlerle özetliyor;

“Henüz reşit değildim ve ehliyetim yoktu. Bu doğru bir şey değildi ama sık sık annemin arabasını çalarak sokaklarda turlardım. Arkadaşlarımla ormanda bir araya gelerek araba ve motosiklet yarışları yapardık. Şimdi fırsatım olsa pistlere gidip hız yapmak isterdim. Rekorum 320 km”

'ÖĞRETMENİME SALDIRDIM'
“Gençliğimde dik başlı ve disiplin sorunu olan bir öğrenciydim.  Biyoloji dersimize giren öğretmen sürekli bana kötü notlar veriyordu. Bu yüzden ona saldırdım. Polisle de birkaç kez sorunum oldu. Sebebi ise muz kabukları ve yoğurt kaplarını karakola fırlatarak yaptığım şakalar oldu. Bir kez de futbol kampında sigara içerken yakalandım. Ve yarım yıl boyunca yangın söndürücülerin bakımını yapmak zorunda kaldım”

Haberin Devamı

'ÖLÜMDEN DÖNDÜM'
“Yine gençlik yıllarımda bir kişiyle yaşadığımız tartışma sonrası bıçaklı saldırıya uğradım. Neyse ki bunu da yara almadan atlattım”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!