Kazan kaldırdı, imzayı attı!

Güncelleme Tarihi:

Kazan kaldırdı, imzayı attı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2013 22:55

Beşiktaş dış transferde ikinci imzayı da bir gurbetçiye attırdı. Siyah beyazlılar, Rubin Kazan’da forma giyen Gökhan Töre ile bugün medya için tören yapacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş dış transferde ikinci imzayı Gökhan Töre’ye attırdı. Töre, kulübünü kendisi arayarak Beşiktaşlı olduğunu ve Türkiye’de oynamak istediğini söyledi. Böylece Rubin Kazan’ı ikna eden Töre, 1 yıllık kiralık sözleşmeye imzayı attı. Kartal daha önce Stuttgart Kickers’in kalecisi Günay Güvenç’i almıştı.

RUBİN’DE OYNAMAMAKTAN ŞİKAYETÇİ

NEvzat Demir Tesisleri’nde Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, futbol komitesi üyelerinden Ahmet Kavalcı ve futbol genel direktörü Önder Özen ile dün buluşan Gökhan Töre, transferdeki son pürüzleri kendisi giderip anlaşmayı sağladı. Kulübü Rubin Kazan’ı arayan Töre, takımda çok fazla forma giyemediğini ve bundan ötürü rahatsız olduğunu dile getirerek kendisine sorun çıkarılmamasını istedi. 21 yaşındaki Töre, Beşiktaşlı olduğunu da vurgulayarak Kazan’dan gereken izni kopardı.

Haberin Devamı

RUBİN KAZAN’A 350 BİN EURO ÖDENECEK

SİYAH beyazlı kulübün Kamu Aydınlatma Platformu’na bildirdiği Töre, bugün sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah beyazlı kulübe medya önünde de bir yıllık imza atacak. Siyah beyazlılar bu imza karşılığında Rubin Kazan’a 350 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek. Kulüp Gökhan Töre’ye ise 900 bin Euro garanti ve maç başı da 10 bin Euro ücret ödeyecek.

PROFESYONELLİĞE HAMBURG’TA GEÇTİ

 satın alma opsiyonuyla Beşiktaş’a imza atan Köln doğumlu olan kanat oyuncusu profesyonel kariyerine ilk adımını Hamburg ile attı. 2012’de Rus temsilcisi Rubin Kazan’a giden Gökhan Töre, 5 maçta forma giydi. Genç takımlarda 2009-11 döneminde Chelsea forması da giyen gurbetçi futbolcu milli takım tercihini Türkiye’den yana kullandı. İki yıl önce ay-yıldızlı takıma çağrılan Töre, 12 kez milli takımla sahaya çıktı.

Adını Emirates koyacak!

BEŞİKTAŞ başkan adayı Serdal Adalı, seçimi kazanması halinde İnönü Stadı’nın isim sponsorluğunu Emirates Havayolları’na verecek.
Adalı, geçen çarşamba akşamı Çırağan Oteli’nde Emirates Havayolları’nın iki üst düzey yetkilisiyle buluştu. Yeni İnönü’nün isim sponsorluğunun konuşulduğu görüşmeye Adalı’nın listesinde yer alan Adem Yılmaz da katıldı. Emirates’in projeye sıcak baktığı öğrenildi. Arsenal’in stadına ismini veren Emirates, Real Madrid, Milan, Paris Saint Germain gibi kulüplerin de sponsorluğunu yapıyor. Serdal Adalı’nın bu haftaiçinde ayrıca yeni stadın pazarlama haklarına sahip olan IMG firması temsilcileriyle buluşması bekleniyor. Adalı, Fikret Orman yönetimiyle on yıllık bir anlaşma yapan IMG yetkilileriyle fikir alışverişinde bulunup bilgi alacak.

Haberin Devamı

Kartal’dan Babacan’a pençe

BİR yandan Trabzon-spor’un kalecisi Tolga Zengin’i renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş, diğer yandan alternatifler de yaratmaya çalışıyor. Siyah beyazlıların PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor’un formasını giyen eski Fenerbahçeli Volkan Babacan ile ilgilendiği öğrenildi. Kartal’a sıcak bakan Babacan karar vermek için kongrenin bitmesini bekliyor.

Hentbolda rakip Norveç

A MİLLİ Erkek Hentbol Takımı, 2014 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası Grup Elemeleri 5. maçında Norveç’i konuk edecek.
Adana Yüreğir Spor Salonu’nda bugün saat 19:00’da başlayacak mücadele NTV Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Türkiye’nin yer aldığı 3. grupta Fransa, 8 puanla lider Norveç ise 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. Türkiye ise 2 puanla Litvanya ile birlikte üçüncü sırayı paylaşıyor.

Haberin Devamı

Orman Fulya'da temel attı

BEŞİKTAŞ Kulübü’nün futbol alt yapısının yenilenmesi kapsamında hazırlanan Fulya Tesisleri’ni yenileme projesinin temel atma töreni yapıldı. Törende, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Alt yapı tesislerimizin bu kadar bakımsız olması maalesef hepimizi çok üzen bir şey ama bu yoklukta bile çalışan hocalarıma çok teşekkür etmek istiyorum. Geçen sene göreve gelişimiz çok ani oldu. Bu sene buraya alt yapı tesislerine büyük yatırımlar yapacağız. Beşiktaş’a layık olan, Beşiktaş’ta oynamanın ne kadar önemli olduğunu, tesislerimizle de gösteren bir yapıya ulaştıracağız” dedi. Bin 200 metrekarelik alana inşa edilecek yeni tesis binasının, 90 günde tamamlanmasının planlandığı bildirildi.

Haberin Devamı

'Prosinecki ihtimali yüzde 50'

BEŞİKTAŞ Kubülü Başkanı Fikret Orman, teknik direktör konusundaki açıklamayı 16 Haziran’da yapılacak seçim sonrası yapacağını söyledi. Orman, isim telafuz etmedi ancak siyah beyazlıların ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Robert Prosinecki ile anlaşma ihtimalinin yüzde 50 olduğunu dile getirdi. Çebi, Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki’nin gündemlerinde olduğunu teyit ederek, “Onunla anlaşma ihtimalimiz yüzde 50” dedi. Kayserispor ise hocasını bırakmayacağını açıklamıştı.

TUNAY: ‘Türkiye’de oynamak istiyorum’

ALMANYA’DA Stuttgart forması giyen gurbetçi futbolcu Tunay Torun da Türkiye’ye göz kırptı. Milli futbolcu, Süper Lig’de oynamak istediğini söyledi. Memleketi Samsun Salıpazarı’nda tatil yapan Torun, kulübüyle daha iki yıllık bir sözleşmesi olduğunu belirterek, “Ancak ileride Türkiye’de futbol oynamak istiyorum” dedi. Türkiye’de futbolun her geçen yıl artan bir oranda izlenmeye başladığını ve bunun da herkes için cazip bir durum oluşturduğunu kaydetti.

Haberin Devamı

BEŞ KEZ MİLLİ OLDU

23 yaşındaki forvet, 2007’de Hamburg ile resmi sözleşme imzalayarak bu kulübün ikinci takımında forma giymeye başladı. Daha sonra Hamburg formasıyla Bundesliga ve Avrupa kupalarında da boy gösteren milli futbolcu 2011’de Hertha Berlin’e geçen yıl da Stuttgart’a transfer oldu. Stuttgart formasıyla 16 maçta 1 gol kaydeden Tunay Torun, bugüne kadar beş kez Türkiye formasıyla sahalarda boy gösterdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!