Kayserispor Umut Koçin'i aldı

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor Umut Koçini aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2008 00:00

Kayserispor transferde hız kesmiyor. Sarı kırmızılı yöneticiler Almanya 1.liginde Arminia Bielefeld takımından, U-19 milli takımı orta saha oyuncusu Umut Koçin'i 4 yıllığına renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Genç oyuncu " Kayserispor'u, özellikle milli takımdan teknik direktörüm Tolunay Kafkas yüzünden seçtim" dedi.

Kayserispor'un Karpuzatan tesislerinde düzenlenen imza töreninden sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Genel Menajer Süleyman Hurma, "Yıldız futbolcuların yanı sıra özellikle dikkat ederseniz yaşları 16 ile 19 arasında değişen genç yetenekleri de takımımıza kazandırıyoruz. Umut Koçin'de bunlardan blrisi. Kendisi orta sahada oldukça başarılı bir isim. Teknik direktörümüz Tolunay Kafkas, bu odyuncunun transferkini çok istedi. İki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum " diye konuştu.

Hurma, aldıkları oyuncular nedeniyle geçen sezon kadrada yer alan bazı oyuncularla yollarını ayıracaklarını sözlerine ekledi.

Almanya'dan Kayseri'ye gelerek imza atan Umut Koçin ise,"Kayserispor gibi Avrupa'da hedefi olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Kayserispor'a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Tolunay Kafkas benim U-19 takımından eski hocam. O nedenle sarı kırmızılı kulübe seve seve ve isteyerek geldim" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!