Kartal'a bayram dopingi

Güncelleme Tarihi:

Kartala bayram dopingi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2008 00:00

Başkan Yıldırım Demirören’in talimatıyla paralar Kurban Bayramı öncesi hesaplara yatırıldı. Teknik direktör Mustafa Denizli, "Oyuncularımın morali düzeldi" dedi.

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’den siyah beyazlı futbolculara bayram dopingi... Demirören, Ankaraspor yenilgisi sonrası oyunculara toplam 1 milyon Euro dağıtarak Ankaragücü ve G.Saray maçları öncesi bozuk olan morallerin düzelmesini sağladı.

Karıştırmaya çalışıyorlar

Demirören, geçen haftaki Ankaraspor yenilgisi sonrası, Genel Sekreter Kenan Öner, Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan ve Halim Aydın ile yaptığı görüşmede, oyuncuların ve kulüp çalışanlarının alacaklarının bayram öncesi hesaplarına yatırılmasını istedi. Yenilgiye rağmen böyle bir jest yapan Demirören, "Her yenilgiden bir ders çıkarmalıyız. Ben, futbolcularımıza inanıyor ve güveniyorum. Kurban Bayramı öncesi alacakların ödenmesiyle moralleri düzelecektir. Beşiktaş hedeflerine sorunsuz şekilde devam etmelidir. Bazı kesimler ısrarla kulüpte bir kaos ortamı oluşturmaya çalışıyor. Ben buna bir anlam veremiyorum" dedi.

Moraller üst düzeyde

Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, Başkan Yıldırım Demirören’in talimatı ile tüm oyunculara ve kulüp çalışanlarına ödeme yapıldığını belirtti ve şunları söyledi: "Beşiktaş Kulübü ekonomik olarak iyi bir düzeyde. Tüm oyuncularımızın alacakları bankaya düzenli olarak yatırılmaktadır. Kurban Bayramı öncesi 1 milyon Euro ödeme yaptık. Tüm oyuncularımızın moral ve motivasyonu üst düzeyde."

Kafa olarak hazırlar

Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli, tüm oyunculara bayram harçlığı olarak alacaklarının dağıtılmasından mutlu olduğunu ifade etti. Denizli, bu konuda şunları söyledi:

"Beşiktaş bugüne kadar çalıştığım kulüpler içinde düzenli ödeme yapan kurumların başında geliyor. Tüm oyuncularım kafa olarak hazırlar. Yönetimin desteğine ve moraline teşekkür ederim."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!