İsviçre'de maç krizi

Güncelleme Tarihi:

İsviçrede maç krizi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2002 02:05

G.Saray'ın bugün Grasshoppers ile oynayacağı özel maç iptal edilince kamp programı alt üst oldu. Sarı kırmızılıların yeni programı bugün belli olacak.

Galatasaray'ın sezon hazırlıkları programı, son anda ortaya çıkan organizasyon bozukluğu nedeniyle karıştı. İsviçre'de kamp yapan sarı kırmızılı takımın, normalde bugün İsviçre 1.Ligi takımlarından Grasshoppers ile özel maç oynaması gerekiyordu. Ancak Grasshoppers yetkilileri, böyle bir karşılaşmadan haberlerinin olmadığını iddia edince maç iptal edildi.

Sarı kırmızılı yöneticiler bunun üzerine menajer Ayhan Yıldız ile görüşerek, özel maç yapacak takım bulmasını istediler. Yıldız, Alman Stuttgart Kickers ve İsviçre amatör kümesinden bir takımla anlaşma yaptı. Teknik Direktör Fatih Terim'in vereceği karara göre bu iki takımdan biriyle maç yapılacak.

Terim, Kickers'i seçtiği taktirde sarı kırmızılı takım bugün Almanya'ya giderek, çalışmalarını Stuttgart'ta sürdürecek ve cuma günü de bu takımla maç yapılacak. Aksi taktirde İsviçre'de kalacak olan Galatasaray, yarın amatör takımla, cumartesi günü de Fransa 1. Ligi ekiplerinden Auxerre ile karşılaşacak.

İDMANDA NELER OLDU

Ayak topuyla bilardo

Terim futbolcuların ısınmalarını izlerken, kendisi 3 topu bir araya getirip, birbirine vurduruyordu. Toplardan biri bir ara kenara kaçınca ‘‘Ayaklarıma tebeşir sürmedik o yüzden oldu’’ diye espri yaptı.

Terim koşar mıydı?

Depar çalışması sırasında Terim, ‘‘Ben de futbolculuğumda bunu çok severdim’’ deyince futbolcular durakladı. Bazıları ‘‘Hoca koşar mıydı? Duyduğumuza göre hiç de sevmezmiş. Ama biz mecburuz’’ dedi.

Karan'a sitem

Hücum ve pres çalışması sırasında Ümit Karan, makas şeklinde topa vurunca Terim sitem etti: ‘‘Önce doğrusunu sonra tersini yaparsın.’’ Berkant kenarda su ihtiyacını giderince Terim yine devreye girdi: ‘‘Önce iş, idmandan sonra su.’’

Doktor bir çare

İdman bittiğinde herkes görevlilere ‘‘Su arabasını getirin, öldük’’ diye bağırıyordu. Bu arada Arif, Prof.Dr Mehmet Kurtoğlu'na ‘‘Antremandan sonra kulaklarım tıkandı, duymuyorum, doktor bir çare’’ diye seslendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!