Herşey "Hayro" için

Güncelleme Tarihi:

Herşey Hayro için
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2001 00:00



Yalçın ATA
Haberin Devamı

Efe’yi 1. Lig’e taşıyan efsane kadro, eski kaptan için buluşuyor

Yöneticiler, yakalandığı amansız hastalığı yenmeye çalışan Hayretin Tabak'a moral vermek için 20 Ocak'ta nostaljik bir maç organize etti. Mevcut kadro ile Şöhretler Karması karşılaşacak.

FENERBAHÇE OLMADI

Aydınspor, yakalandığı amansız hastalığı yenmeye çalışan eski kaptanı Hayrettin Tabak'a moral vermek için seferber oldu. Genel Kaptan Aydın Dündar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın daha önce alınan prensip kararı yüzünden jübile teklifini kabul etmediğini açıklarken, mevcut takım ile Aydınspor'u 1.Lig'e taşıyan kadro Hayrettin için karşılaşacak.

ŞAMPİYON KADRO

Bir grup yöneticinin organize ettiği nostaljik karşılaşma, 20 Ocak'ta oynanacak. 2.Lig'de 1988-89'da şampiyonluk sevinci yaşayan kadroda bulunan Eser, Hikmet, Zafer, Murat, Talip, Şenol, Önder, Faruk, Erhan, Necmettin, Zeki, Gazi, Ergin, Amani, Sabri, Taner, Cengiz, Ercan, Kenan, Mehmet Ambarlı, İlker, İlhan, Hamdi, Berkay, Osman, Ali Akdeniz'le temasa geçildi.

HEPSİ DAVETLİ

Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanlığı görevini halen yürüten, Aydınspor'un 1.Lig'e çıktığı sezon başkanlık koltuğunda oturan Mukan Perinçek şeref tribünündeki yerini alacak. Necdet Zorluer, İlyas Lafçı ve Kamber Altıntaş'tan oluşan teknik heyet ile o dönemde Genel Kaptanlık yapan Devlet Bakanı Yüksel Yalova ise yedek kulübesinde yer alacak.

VEFA BORCUMUZ

Adnan Menderes Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşma için bin davetiye bastırılıp, satışa sunuldu. Hayrettin'in 1988-89 sezonunda kaptanlık bandını taktığını hatırlatan Başkan Tansel Önder, ‘‘Organizasyonu, bir vefa borcu olarak görüyoruz. Keşke daha geniş imkanlar sunabilsek. Bu tip olaylar, camiaların kenetlenmesini sağlar’’ dedi.

ÇOK DUYGULANDIM

Doktorlar, tedavisi süren Hayrettin'in iyileşme şansının yüzde 95 olduğunu belirtirken, 35 yaşındaki eski futbolcu şöyle konuştu: ‘‘Yönetim ve arkadaşlarımın jesti beni çok duygulandırdı. Rötarlı da olsa hatırlanmak güzel bir şey. Eski takım arkadaşlarımla buluşacağım için heyecanlanıyorum. Zor günlerimde beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!