Her türlü sonuca açık bir grup

Güncelleme Tarihi:

Her türlü sonuca açık bir grup
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2010 15:40

Efes Pilsen Basketbol Takımı Antrenörü Ergin Ataman, ULEB Erkekler Avrupa Ligi'nde 2. tur kuralarını iyi bulduğunu açıkladı.

Ataman, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, bulundukları (F) Grubu'nu her türlü sonuca açık bir grup olarak değerlendirerek, “Zaten kurada çok önemli değişiklikler beklemiyorduk. Kurayı iyi buluyorum. Grubumuzdaki dört takım da birbirlerine çok yakın. Bu nedenle bu grubu, her türlü sonuca açık bir grup olarak görüyorum. Herkes herkesi deplasmanda ve içeride yenebilir. Bence Avrupa Ligi'nin birincisi belli olmayan, kesin favorisi olmayan tek grubu” şeklinde ifadeler kullandı.

“OYUNCU TAKVİYESİ YAPABİLİRİZ”

Ligde ilk turda zorlandıklarını ve son anda ilk 16 takım arasına girme başarısı gösterdiklerini, zorlandıkları dönemde kaybettikleri 4 maçtan 2'sini uzatmada, 2'sini de son saniyelerde yitirdiklerini anlatan Ataman, transferle takıma takviye yapmak istediklerini bildirdi.

Ataman, şöyle konuştu:
“İlk turda zorlandık ve son anda top 16'ya girme başarısı gösterdik. Zorlandığımız dönemde de kaybettiğimiz dört maçın ikisini uzatmada, 2'sini de son saniyede kaybettik. Bu da bize bir nebze gücümüzü gösteriyor. Eksiklerimizi de gördük. Bugün yarın 1-2 oyuncu takviyesi yapabiliriz. Yönetim kuruluyla görüşüyoruz. İddialıyız. İlk tur maçlarında istediğimiz basketbolu ortaya koyamadıysak da ligin en fazla sayı atan 5 takımından birisiyiz. Savunmada zafiyetlerimiz oldu. Son saniye hataları yapmazsak bu gruptan çıkacağımızı düşünüyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!