Hedef 8'de sekiz

Güncelleme Tarihi:

Hedef 8de sekiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 21:19

Kalan haftaların çok zorlu geçeceğini ifade eden siyah beyazlıların teknik direktörü, “Tek puan kaybı bile bize çok şey kaybettirir. Kazandığımız sürece, hedefe ulaşacağız. Yeni stadımızda mutlaka şampiyonluk kupasını kaldırmalıyız” dedi.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUK yarışında Fenerbahçe ile yarışan Beşiktaş’ta tüm hesaplar kalan 8 maç üzerine kuruldu... Yeni stadına kavuşacak ve taraftar desteğini çok daha fazla hissedecek olan siyah beyazlılar 8’de 8 yapıp şampiyonluk kupasını kaldırmakta kararlı. Teknik direktör Şenol Güneş de bu konuda oyuncularıyla sık sık toplantı yapıyor ve onlara kalan karşılaşmaların önemini anlatıyor.

“KENDİMİZE BAKIYORUZ”

Kasımpaşa karşılaşmasıyla başlayacak seride kayıp yaşamadan yola devam etmek isteyen Güneş, 8 maçı da 3’er puanla kapatmak istiyor. Tecrübeli hoca oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Artık tek rakibimiz kendimiziz. Diğer takımların maçları, ne yapacakları bizi ilgilendirmiyor. Önümüzde 8 maç var. Şampiyon olacaksak eğer 8’de 8 yapmalıyız. Biz kazandığımız sürece, sıkıntı yok. Diğer rakipler umurumuzda bile değil” dedi.

Haberin Devamı

“KUTLAMA YAPMALISINIZ”

MİLLİ Takım kampından dönecek oyuncuların da takıma katılmasıyla tam konsantrasyonla çalışacaklarını ifade eden Güneş, sözlerini şöyle tamamladı:
“Camiamız ve taraftarımız arkamızda. Tüm zorlukları aşabileceğinizi biliyorum. Potansiyelinizin farkındasınız. Vodafone Arena’da şampiyonluk kutlaması yapmak tek hedefiniz olmalı. Kasımpaşa maçıyla kendinizi gösterin.”

KASIMPAŞA BİLETLERDE JEST YAPTI

KASIMPAŞA yönetimi Beşiktaş maçı için daha önce 100-150 TL yaptığı biletlerde indirim yaptı. Lacivert beyazlıların başkan vekili Hilmi Öksüz tüm futbolseverleri Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda maça davet ettiklerini belirterek, Beşiktaş taraftarları için bilet fiyatlarında indirime gittiklerini müjdeledi. Biletler 40-30 ve 10 TL’den satılacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!