Hapis yatarken bir yıllık sözleşme imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Hapis yatarken bir yıllık sözleşme imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2012 15:32

Almanya’da bir süre önce soygun olaylarına karıştığı için 3 yıl 9 ay ceza alan futbolcu Süleyman Koç’a futbol oynadığı için özel statü geldi.

Haberin Devamı

Almanya'da 3. Lig ekiplerinden SV Babelsberg 03 takımında forma giyen Süleyman Koç’a özel izin çıktı. Bir süre önce hayatının en büyük hatasını yapan ve arkadaş kurbanı olarak çeşitli soygunlara karışan Süleyman 3 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

Hapiste 11 ay kalan Süleyman bu yılın Nisan ayında açık ceza evine alınmıştı. Böylece özel izinle bir günlüğüne dışarı çıkabiliyordu. Haziran ayında eski takımı SV Babelsberg ona sahip çıktı.

Üçüncü ligde mücadele eden kulüple 1 yıllık sözleşme imzaladı. Antrenmanlara çıktı takıma girdi. Şimdi de alınan özel bir kararla kendisine günlük 14 saate kadar cezaevi dışında kalma hakkı verildi.

Süleyman böylece takımının deplasman maçlarında da forma giyme şansı elde edecek. Bu hafta Stuttgart Kickers deplasmanı için antrenör Christian Benbennek onu kadroya alacak. Koç, “Futbol oynayabildiğim için çok mutluyum. Sahada olmak çok güzel“ diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!