Hamburg'dan G.Saray'a destek

Güncelleme Tarihi:

Hamburgdan G.Saraya destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2010 14:52

Almanya'nın Dresden kentinde 20 ve 21 Mart'ta düzenlenecek olan ve Galatasaray'ın da mücadele edeceği Avrupa Bayanlar Voleybol Challenge Kupası Dörtlü Final maçlarında Galatasaray'a destek olmak amacıyla Hamburg Galatasaraylılar Derneği Dresden'e taraftar götürecek.

Hamburg Galatasaraylılar Derneği, Galatasaray bayan voleybol takımına destek olmak amacıyla 20 Mart'ta yerel saat ile 08.00'de “Kaltenkirchenerplatz 10” numaralı adresten Dresden'e otobüs kaldıracak.

Dernek 2. başkanı Ziya Toprak, Hamburg'da yaşayan Türklere çağrıda bulunarak, “Tüm Galatasaray taraftarlarını Dresden'e bekliyoruz. Sonuçta spor sadece futboldan oluşmuyor. Takımımıza her yönden destek olmamız gerekir. Galatasaray bayrağı Dresden'de dalgalanacak” dedi.

Toprak, Hamburg Galatasaray voleybol ve basketbol takımlarından sonra yetişkinler için de ayrı bir takım oluşturmak istediklerini kaydederek, “Amacımız amatör sporu yaygınlaştırmak, Türkiye'deki gaziler ile spor ve kültür alış verişinde bulunmak. Yetişkinler takımımıza katılmak isteyenler Mayıs ayı sonuna kadar derneğimize başvurabilirler” diye konuştu.
Ziya Toprak ayrıca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 18 Nisan'da Reinbek Park adlı spor sahasında çocuk turnuvası, 1 Mayıs'ta da FC Türkiye Wilhelmsburg sahasında geleneksel Atatürk Kupası Futbol Turnuvası'nın düzenleneceğini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!