Hakan’in dugunu hakkinda hersey

Güncelleme Tarihi:

Hakan’in dugunu hakkinda hersey
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beklenen geceye 110 saat kala unlu futbolcunun evlilik torenini ifsa ediyoruz.

Hakan Sukur ile Beyda'nin dugununde herseyin en iyisi yapilmistir diye dusunup, Hilton'un dugun paketi fiyatinin tavani olan, davetli basina 300 dolari 1200 davetliyle carpinca, ediyor 360 bin dolar. Yuvarlak hesap, 150 milyar lira. Pardon, bahsisler hesaba dahil degil!

Dekorasyon: Hakan beyaz istedi

Dugunun tum dekorasyonu, Istanbul'un en eski cicekcilerinden Necmi Riza Cicekcilik tarafindan yapiliyor. Dekorasyonun icerisinde, gelin yolu, sandalye-masa suslemeleri ve havuz dekorasyonu bulunuyor. Hakan'in ozel istegi uzerine tum masalar bembeyaz masa ortuleriyle ortulecek ve sandalyelere de beyaz ortuler giydirilecek. Sandalye sirtlari lame fiyonklarla suslenecek. Masalarin uzerinde, gumus servis takimlari ve kristal tabaklar olacak. Masalarin ortasinda ise beser samdanli yesil ve beyaz renklerden olusan cicekler bulunacak. Hakan Sukur dugunun saflik ifade ettigini dusunerek, dekorasyonda tamamen beyazin hakim olmasini istedi.

Havuz kenarinda toplam 140 masa ve her masada 10'ar kisi olacak. Bu ozel dekorasyonda, 10 milyon adet gul, 150 adet gumus samdan, masalara ozel hazirlanmis ortuler, bahce aydinlatmasi icin ozel kokulu mumlar ve nikah masasi icin ozel tuller kullanilacak. Cicek ve masa dekorasyonu icin o gun toplam 40 kisi gorev alacak.

Suprizler

Ilk defa olarak bu dugun icin, Hilton Oteli'nin servis ekibi yeni bir uygulama baslatiyor. 50 kisilik mutfak, 100 kisilik de servis olmak uzere 150 kisilik ekip, 1200 davetliye ayni anda yemek servisi yapacak.

Yemek boyunca gelen sanatcilar cikip sarkilarini seslendirecekler. Daha sonra otelin arka tarafinda bulunan ‘‘Gun Bahcesi’’nde Kenan Dogulu yeni evliler icin ozel bir konser verecek. Konser esnasinda konuklara iskembe ve mercimek corbasi ikram edilecek.

Hazirlik Seremonisi

Hakan ve Beyda otele gunun erken saatlerinde gelecekler. Kendilerine tahsis edilen sekizinci kattaki 857 numarali kral dairesinde hazirliklara baslayacaklar. Kokteylden once Beyda'nin saclari ve makyaji yapilacak.

Saat tam 19:30'da cift ve davetliler kokteyl icin balo salonu bahcesine inecekler.

Bu prosedur icin once otelin girisinde sonra da balo salonu girisinde guvenlik kontrollerinden gecilecek.

Balo salonu bu dugun icin ozel olarak ciceklerle dekore edildi. Saat 20:45'de kokteyl bitecek ve davetliler nikahin kiyilacagi havuz basina alinacaklar.

Nikah bitene kadar yemek servisi yapilmayacak, sadece icki servisi yapilacak. Saat 21:45'de cift evli olarak ilk dansini yapacak ve o sirada da yemek servisi baslayacak.

Dugun pastasi saat tam 24.00'de kesilecek

Ne zaman yapilacak?

10 Haziran Persembe aksami Hilton Oteli'nin havuz basinda.

Nasil tanistilar?

Hakan, babasina ait cicekci dukkaninda gorup begendi. Uzun sure pesinden kostu. Aileler devreye girince mutlu son da geldi.

Kac davetli var?

1200

Kimler davetli?

Istanbul Valisi Erol Cakir, Emniyet Muduru Hasan Ozdemir, Mehmet Agar ve Fethullah Gulen. Sakip Sabanci, Rahmi Koc gibi unlu isadamlari.Tum siyasi partilerin baskanlari ve kulup baskanlari da davetli. Tabii ki gelin ve damatin memleketi Sakarya'nin onde gelenleri. Futbolculardan ise sadece Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas ve Trabzonspor'lu olanlar.

Oturma duzeni nasil?

Evli futbolcular ve bekar futbolcular ayri masalarda oturtulacaklar. Konuklar, protokol sirasina gore havuz basina ve havuza bakan balkona yerlestirilmis masalara yerlesecek.

Gelinlik nasil olacak?

Beyda'nin modaci Ahmet Eraslan tarafindan dikilen gelinligi, kolsuz ustten dar gelip bele oturacak. Etegi volanli. Kumasi kendinden desenli, gogus dekoltesi bir hayli derin.

Ne zaman kiyilacak?

Tam olarak saat gece 21:00'de. Ozel olarak suslenmis nikah masasi, havuzun ortasindaki mermer bolume oturtulacak. Mermerden cikan fiskiyeler tabii ki onceden kapatilacak.

Nikahi kim kiyacak?

Istanbul Buyuksehir Belediye Baskani Ali Mufit Gurtuna kiyacak.

Nikah sahitleri kim?

Hakan'in nikah sahitligini ise Suleyman Demirel'in yapmasi bekleniyor.

Ya yagmur yagarsa...

Tum bu hazirliklar aninda Hilton Convention Center salonuna aktarilacak. Havanin kotu surpirizine karsi hazirliklar otel yonetimi tarafindan yapilmis durumda.

Muzik nasil olacak?

Staras Studyolari tarafindan yapiliyor.

Hangi sanatcilar katilacak?

Muazzez Abaci, Ibrahim Erkal, Coskun Sabah ve Kenan Dogulu konuk sanatci olarak katilacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!