Forlan’ın aklı nişanlısı Zaira’da

Güncelleme Tarihi:

Forlan’ın aklı nişanlısı Zaira’da
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2011 00:00

Uruguaylı star Galatasaray’ın teklifinden çok şu anda kendisini terkeden nişanlısını düşünüyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY’ın kulübüyle anlaşıp, kendisine teklif götürdüğü Diego Forlan şu anda ne Atletico Madrid’i ne de sarı kırmızılıları düşünüyor. Uruguaylı yıldızın tek hedefi kendisini terk eden nişanlısını tekrar ikna edip, birlikteliklerini sürdürmek. Temmuz ayı içinde nişanlısı Zaira Nara ile evlilik hazırlıkları yapan Diego Forlan, kendisini terkeden Zaira’yı geri döndürebilmek için peşinden Arjantin’e gitti.
Sarı kırmızılıların teklifini şu an soğuk bakan Forlan, öncelikle özel hayatını düzene sokmak istiyor. Atletico Madrid’den rekor bir ücret alan Forlan’ın, Galatasaray’a transferi için yıllık 6 milyon Euro ve 3 sezonluk sözleşme istediği de öğrenildi. Uruguaylı golcünün şartlarının kabul edilmesi halinde Türkiye macerasına sıcak bakacağı da ifade edildi.
1 milyon Euro’luk pürüz
G.Saray’ın transferinde önemli aşama kaydettiği Reyes’te ise tek sorun alacağı yıllık ücret. İspanyol star, sarı kırmızılılardan yıllık 4 milyon Euro talep etti. G.Saray ise Reyes’e 3 milyon Euro veriyor. Bu oyuncuyla görüşmeler sürüyor.

Haberin Devamı

Sitesini hacklediler

FORLAN’ın resmi sitesi hacklendi. “www.diegoforlan.com” isimli internet sitesine saldıran Türk ve Rus hackerlar, “Türkiye’nin en iyisi Alex de Souza” yazıp resmini koydu.

Alternatif Milito mu?

G.SARAY yönetimi Diego Forlan’ı ikna etmeye çalışırken, transfer kulislerinde önemli bir iddia gündeme geldi. Sarı kırmızılıların, Forlan ile anlaşamazsa rotayı Diego Milito’ya çevireceği öne sürüldü. Uruguaylı yıldızın işi bitirilemezse İnter’in kapısının Arjantinli golcü için çalınacağı iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!