Feldkamp'tan uyarı

Güncelleme Tarihi:

Feldkamptan uyarı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Alman hoca, ‘‘Beşiktaş, Briegel'le hemen sözleşme imzalamalı’’ dedi

Siyah beyazlı yöneticilerle dün bir telefon görüşmesi yapan tecrübeli teknik adam, ‘‘Briegel, bu takımı oluşturan ve tanıyan isim. Onunla hemen anlaşın. Aksi taktirde Beşiktaş bu sezon başarılı olamaz’’ dedi.

KALP rahatsızlığı nedeniyle Beşiktaş'tan ayrılarak Almanya'ya dönen Feldkamp, siyah beyazlı yöneticilerden vatandaşı Briegel'le bir an önce teknik direktörlük sözleşmelesi yapmalarını istedi. Yöneticileri dün telefonla arayan Alman hoca, ‘‘Briegel takımı oluşturan ve tanıyan isim. Eğer onunla çalışmak istemezseniz batarsınız’’ diye uyardı.

Oyuncuları tanıyor

Feldkamp, yerli ve yabancı oyuncu transferlerinde Briegel'in söz sahibi olduğunu ve onun raporları sayesinde anlaşmaların yapıldığını anlatarak şöyle konuştu: ‘‘Briegel gerek karakter, gerekse teknik adamlık konusunda süper bir isim. Beşiktaş yönetimi olarak popüler isim peşinde koştuğunuzu duydum ve üzüldüm.’’

İyisini bulamazsınız

Beşiktaş'ın bu sezon Türkiye Ligi şampiyonu olması ve kupasını alması için Briegel'e güvenilmesi gerektiğini vurgulayan Feldkamp, ‘‘Şu anda Avrupa'da Briegel gibi tecrübeli bir isim bulamazsınız. Yeni gelecek hocanın takımı tanıması da zaman alacaktır. Beşiktaş'ı zafere götürecek isim de Briegel'dir. Onsuz Beşiktaş bu sezon çöker’’ yorumunu yaptı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!