Fanatik Rijkaard

Güncelleme Tarihi:

Fanatik Rijkaard
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2010 00:00

Hollandalı Rijkaard ve Neskens Dünya Kupası finalini odalarında, İspanyol kondisyonerler Paco ve Carlos ise oyuncularla birlikte seyretti.

Haberin Devamı

DÜNYA Kupası finalinin heyecanı G.Saray kampında tavan yaptı. Hollanda- İspanya maçı sarı kırmızılı takımın teknik heyetini ikiye böldü.
Bir yandan Portakalları tutan Frank Rijkaard ve antrenör Johan Neeskens, öte yandan da Matadorlar’dan kondisyonerler Roca Pujol ve Carlos Alberto.
Park Otel’in dev ekranında tarihi final maçını birçok futbolcu, G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve kondisyonerler Roca ve Pujol izlerken, 2 Hollandalı ortada yoktu.
120 dakika sonunda İspanya maçtan zaferle ayrılırken, Roca ve Pujol salona inmeyen Neeskens ve Rijkaard’ın odasına gitti. İkili önce tebrikleri kabul etti arkasından da, “Aşağıda sizi bekledik niye gelmediniz hocam. Moral bozukluğu mu vardı? Nasıl yendik ama..” dedi. Bu tatlı kızdırmanın arkasından gülüşmeler yaşandı.  Sabah da bu kez G.Saraylı oyuncular Frank Rijkaard ve yardımcısı Neeskens’e takıldı. Önce ‘Geçmiş olsun’ olsun diyen futbolcular şampiyon takımın renkleri olan sarı-kırmızı ile ilgili olarak da ”Sarı-kırmızı şampiyon Cimbom” diye tempo tuttu. Bu da İspanyol Roca ve Pujol’u bir hayli güldürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!