Carlos kalmak, Cassano gitmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Carlos kalmak, Cassano gitmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2006 17:53

Real Madrid'in Brezilyalı savunma oyuncusu Roberto Carlos'un 2 yıl daha takımda kalmak istediği, teknik direktör Capello ile aralarından kara kedi geçen Antonio Cassano'nun ise eski takımı AS Roma'ya dönmek istediği bildirildi.

Haberin Devamı

İspanya'nın COPE adlı radyosuna demeç veren Carlos, bu yaz Chelsea teknik direktörü Mourinho ve F.Bahçe'den bir temsilci ile konuştuğunu belirterek, “Arzum, iki sezonluk daha imza atmak. Kariyerimi, bana her şeyi veren kulüpte, Real Madrid'de tamamlamak istiyorum” dedi.

Brezilyalı yıldız futbolcu, takım içinde “Cassano olayı” haricinde hiçbir sorun bulunmadığını, Ronaldo'nun da bu sezon vaat ettiği 35 golü atması için Capello'nun söylediği gibi “kilo vermesi gerektiğini” kaydetti.

CASSANO KÖRÜLERİ ATTI

Bu arada, Real Madrid'de beklenenleri veremeyen ve son olarak soyunma odasında teknik direktör Capello'ya hakaret ettiği için İtalyan teknik adamın ve kulübün kararıyla kadro dışı bırakılarak, tek başına idman yapan Antonio Cassano'nun, Real Madrid ile yolları her geçen gün daha da açılıyor. Kulüp, Capello ve futbolculardan özür dilemesi istenen Cassano, özür dilememekte kararlı görünürken, eski takımı AS Roma'ya dönmek istediğini ifade etti.

MAHKEME KARARI BEKLENİYOR

Öte yandan, mektupla gelen oyların sayılmamasından dolayı Real Madrid'de başkanlık tartışmaları halen devam ederken, Ramon Calderon'un başkan seçilmesinin ardından, yenilgiyi kabul etmeyen tek aday olan Juan Miguel Villar Mir, gelecek haftalarda başkan ilan edilebileceği iddia etti. Villar Mir, bugün düzenlediği basın toplantısında, “Mektupla gönderilen oylar sayıldığı andan itibaren, birkaç hafta içinde Real Madrid Kulübü Başkanı olmayı umuyorum. Mektupla gelen oylar sayıldığında kazanan olacağıma eminim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!