"Bu güzel şehirde şampiyon olmalıyım"

Güncelleme Tarihi:

Bu güzel şehirde şampiyon olmalıyım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2012 11:04

İstanbul'da 23-28 Ekim tarihlerinde bu yıl ikinci kez düzenlenecek TEB BNP Paribas WTA Championships uluslararası kadınlar tenis turnuvasında, teklerde dünyanın en iyi 8 oyuncusu ile çiftlerde dünyanın en iyi 4 takımı yarışacak.Turnuvada ilk gün programı da belli oldu.

Haberin Devamı

Şampiyonada Azarenka, Williams, Kerber ve Li Na, Kırmızı Grup'ta; Sharapova, Radwanska, Kvitova ve Errani ise Beyaz Grup'ta mücadele edecek.

ONLARI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ / FOTO GALERİ

Çırağan Sarayı'nda dün gece yapılan kura çekiminde birbirinden güzel kıyafetler ve şıklıklarıyla göz kamaştıran kadın tenisçilerden Maria Sharapova hedefinin birincilik olduğunu söyledi. Rus sporcu, çok hoşlandığı Türkiye'de özellikle de İstanbul'da bulunmaktan mutlu olduğunu söylerken, "Türkiye'de çok sayıda hayrana sahibiz. Güzel anlar yaşıyoruz. Umarım çok sayıda insan beni seyretmeye gelir. Hedefim birincilik, bu güzel şehirden mutlu son ile ayrılmak istiyorum" dedi.

Dünya sıralamasında 1 numarada yer alan Belaruslu Victoria Azarenka, bu yıl bütün hayallerinin gerçek olduğunu belirterek, "Burada olmaktan çok mutluyum. Geçen yıl da burası çok güzeldi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ABD'li Serena Williams çok güzel bir yaz geçirdiğini vurgulayarak, "Çok çalıştım. Herkes buraya gelmek için elinden geleni yaptı. Ben de elimden geleni yaptım. Müthiş bir sezon geçirdim" ifadelerini kullandı.

Polonyalı Agnieszka Radwanska, Alman Angelique Kerber, Çek Petra Kvitova, İtalyan Sara Errani ve Çinli Li Na da bu turnuvada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

İLK GÜNÜN MAÇLARI BELLİ OLDU

23 - 28 Ekim tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek olan ve sezonun en iyi sekiz raketini bir araya getiren WTA Sezon Sonu Şampiyonası'nın ilk gününde oynanacak olan maçların programı belli oldu.

İlk maçın saat 17:00'de başlayacağı günün programı şu şekilde:

Agnieszka Radwanska - Petra Kvıtova
Serena Williams - Angelique Kerber
Maria Sharapova - Sara Errani

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!