Beşiktaş 110. yılını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş 110. yılını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2013 17:12

Beşiktaş Kulübü, kuruluşunun 110. yılını düzenlenen çeşitli organizasyonlar ve konserlerle kutladı.BJK İnönü Stadı'nda yaklaşık 15 bin taraftarın katıldığı etkinlikleri, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan, icra kurulu başkanı Lutfi Arıboğan, Beşiktaş Futbol Takımı Teknik Direktörü Samet Aybaba ile siyah-beyazlı takımın eski futbolcuları da izledi.

Haberin Devamı

KUTLAMALAR DEMOKRASİ MEYDANI'NDA BAŞLADI

Günün erken saatlerinden itibaren Türkiye'nin ve dünyanın birçok noktasından Beşiktaş Demokrasi Meydanı'na akın eden binlerce Beşiktaşlı, çalınan marşlar ve şarkılara eşlik ederek 110. yıl coşkusunu yaşamaya başladı.
Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin meydana gelişinin ardından taraftarların oluşturduğu yüzlerce metrelik kortej, BJK İnönü Stadı'na doğru yürüyüşe geçti. Beşiktaş'ın bayraklarıyla süslenen güzergahı, Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, binlerce taraftarla omuz omuza vererek marşlar ve tezahüratlar eşliğinde yürüdü ve BJK İnönü Stadı'na ulaştı.

BEŞİKTAŞ'IN 110. YIL KUTLAMALARINDAN KARELER - Süleyman ARAT ve Semih BAHADIR'ın objektifinden

ÜNAL AYSAL VE SÜLEYMAN SEBA DA İNÖNÜ'DE

Beşiktaş Kulübü'nün 110. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları BJK İnönü Stadı'nda başladı. Kulübün 110. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle BJK İnönü Stadı'nda düzenlenen etkinliklerde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyeleri, Onursal Başkan Süleyman Seba, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Kongre Üyeleri, taraftarlar ve çok sayıda davetli yer aldı. Ayrıca Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da kutlamalara katıldı. Ünal Aysal, Fikret Orman ve Süleyman Seba, kutlamaları tribünde yan yana izliyor. Kutlamalardan önce saygı duruşunda bulunuldu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu.

BJK İnönü Stadı'nda düzenlenen ve taraftarların büyük ilgi gösterdiği 110. yıl kutlamaları, saatler 19:03'ü gösterdiğinde havai fişek ve ışık gösterileriyle başladı. Havai fişek ve ışık gösterilerinden sonra sırasıyla; Güreş, Boks, Masa Tenisi, Atletizm, Kürek, Jimnastik, Offshore, Kadın Voleybol, Tekerlekli Sandalye Basketbol, Hentbol, Basketbol Kadın ve Erkek Takımları ile Futbol Takımı sahaya çıktı ve taraftarları selamladı.

FİKRET ORMAN'DAN DEMİRÖREN MESAJI

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman 110. yıl kutlamaları çerçevesinde konuşma yaptı. Beşiktaş taraftarları Fikret orman'ın kürsüye gelmesiyle birlikte 'Demirören'den hesap sorsana' ve 'Yeter Demirören' şeklinde tezahüratta bulundu.

Orman'ın konuşmasından satırbaşları şöyle;

"Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük ve öncü kulübüdür. her zaman ilkleri yapmaya devam edeceğiz. Bu zor şartlar altında elini taşın altına koymaktan çekinmeyen yönetim kurulu üyelerime de sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum.Kime hesap sorulması gerekirse, hepsine tek tek hesabını soracağız. Siyah-Beyaz renklere gönül veren siz değerli taraftarlarımız oldukça nice 110 yıllar kutlamaya devam edeceğiz. "

Haberin Devamı

Fikret Orman yaptığı kısa birlik ve beraberlik konuşmasından sonra Onural Başkan Süleyman Seba'ya teşekkür etti 

AYSAL'I ORMAN KAPIYA KADAR UĞURLADI

Beşiktaş Kulübü'nün bugün İnönü Stadı'nda gerçekleşen 110. yıl kutlamalarına katılan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı stat çıkışında Fikret Orman uğurladı. Aysal çıkışta yaptığı açıklamada, şunları söyledi;

"Beşiktaş, Türkiye'nin en önemli kulüplerinden bir tanesi. 110. yıl kutlamaları için bana yapılan daveti geri çevirmek istemedim. Beşiktaş'ın 110. yıl kutlamasına katılıp Sayın Başkan Fikret Orman'ın davetinde bulunduğum için mutluyum. Umarım nice 100 yılları beraber kutlarız."

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Orman ise Aysal'a, kutlamalara geldiği için teşekkür ederken, "Ünal Aysal'ın burada bulunmasından dolayı şeref duyduk. Türk futbolu artık böyle şeyleri bekliyor. Bizim rekabetimizin sahada olduğunu, dostluğumuzun ise tüm alanlarda olduğunu herkese göstermeliyiz. Ünal Bey bununla ilgili çok önemli bir adım attı. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.  Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba da, kutlamaları bir süre İnönü Stadı'ndan takip ederek, daha sonra Siyah-beyazlı yöneticilerin eşliğinde stattan ayrıldı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise, bu akşamın Beşiktaş tarihi için önemli bir adım olacağını ifade ederken, "Çok önemli bir geceyi geride bıraktık. 110. yılımız kutlu olsun. Bugün Beşiktaş için bir çok güzel şeyin başlangıcı olacaktır. Davetimizi kırmayıp kutlamalarımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çebi ayrıca bir gazetecinin, "Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile yeni sezonda maçlarınızı Türk Telekom Stadı'nda oynama konusunu konuştunuz mu?" sorusuna ise, "Hayır. Bu konu hiç açılmadı" yanıtını verdi.

ŞEREF BEY'İN KABRİ DE ZİYARET EDİLDİ


Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, futbol şubesinin kurucusu Şeref Bey'in kabrini ziyaret etti. Futbol şubesi kurucusu Ahmet Şerafettin Bey'in Yahya Efendi Türbesi'nde bulunan kabrindeki anma törenine; Başkan Fikret Orman, Genel Sekreter Mesut Urgancılar, Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, Kartal Yuvaları Komitesi Üyesi Metin Albayrak, Yatırımlar Komitesi Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Pazarlama Komitesi Başkanı ve Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Gökhan Sarı, Divan Kurulu Üyeleri ve çeşitli branşlarda mücadele eden altyapı sporcuları katıldı.

Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ahmet Şerafettin Bey'in kabrine çelenk bıraktı. Ziyaret, edilen dualarla sona erdi.

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!