Bellamy'i istediler

Güncelleme Tarihi:

Bellamyi istediler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2003 01:55

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Milne'in tavsiye ettiği Newcastle'ın 24 yaşındaki golcüsü ile prensipte anlaştı. Yönetici Yıldırım Demirören bugün Newcastle yöneticileriyle masaya oturacak.

Teklifte bulundu

Önümüzdeki sezon içintransfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ın menajeri Sinan Engin, İngiltere'de temaslarını sürdürüyor. Engin, siyah beyazlı takımın eski teknik direktörü Gordon Milne ile birlikte Newcastle United'ın hırçın golcüsü Graig Bellamy ile bir görüşme yapıp, transfer teklifinde bulundu.

Milne önerdi

Gordon Milne, İngiltere'de gördüğü kartlar nedeniyle eleştiri konusu olan ve bu yüzden satış listesine konulan Bellamy'nin alınması için Sinan Engin'e tavsiyede bulundu. Engin de, futbol şube sorumlusu Yıldırım Demirören'i arayıp, görüşünü sordu. Demirören'den yetki alan Engin, Milne aracılığıyla Bellamy'ye ulaştı.

Seve seve gelirim

Galler Milli Takımı'nın da formasını giyen 24 yaşındaki Bellamy, ‘‘Newcastle ile bonservis sorunumu çözerseniz, Türkiye'de seve seve forma giyerim’’ dedi. Asbaşkan Yıldırım Demirören'in bugün Newcastle yöneticileriyle görüşeceği belirtildi.

Kim Kimdir...

CRAİG BELLAMY

YAŞ: 24

DOĞUM YERİ: Cardiff

UYRUĞU: Galler

BOY: 1.75 m

KİLO: 69

MEVKİ: Forvet
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!