Başım ağrıyor

Güncelleme Tarihi:

Başım ağrıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2002 01:31

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü, ‘‘Avrupa Şampiyonu Galatasaray ağırlıklı bir takımınız var. Günde iki kez kasetten izliyorum. Hakan Şükür gibi yetenekli oyuncularınız var. Türkiye maçı öncesi başıma ağrılar giriyor’ dedi.

EVET... ÇEKİNİYORUM


Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Antoni Felippe Lopez Scolari, HÜRRİYET'e Türk Milli Takımı'nı değerlendirdi ve ‘‘Avrupa Şampiyonu G.Saray ağırlıklı Türkiye'den açıkçası çekiniyorum. Günde iki kez kasetlerden izliyorum. Türkiye maçı öncesi başıma ağrılar giriyor’’ dedi. Scolari şunları söyledi:


ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ


‘‘Türkiye, başta Hakan Şükür olmak üzere çok yetenekli elemanlardan oluşan ve fizik olarak çok güçlü bir takım. Türkiye'ye karşı kesinlikle kaybetmemeliyiz. İlk maç olduğu için psikolojik açıdan da son derece önemli bir maç. Ben futbol olarak Türkiye ile Brezilya'yı eşit tutuyorum. Tek farkımız futbol kültürlerimiz.


HAKAN’A EDMİLSON


Açıkcası Türkiye'den çekiniyorum. Bunun aksini söylersem yalan olur. Türk Milli Takımı'nı 3 kez canlı olarak izledim. Kamp yaptığımız 14 gün boyunca da elde ettiğimiz kasetlerden Türkiye'yi izliyorum. Hem de günde iki kez. Özellikle Hakan Şükür başımızı çok ağrıtacak. Onu Ed-milson ile durdurmaya çalışacağım.


BİZ BREZİLYAYIZ...


Sizin son senelerde Avrupa'da oynayan pek çok yetenekli oyuncunuz var. Ancak şunu da unutmamak lazım. Brezilya, 4 kez Dünya Şampiyonu olmuş bir takım. Bunu hem sizler hem de tüm dünya biliyor. Amacımız Türkiye'yi yenip iyi başlangıç yapmak. Türkler topa sahip olduğu zaman, orta sahayı çok adamla kapatıyor. Bizim kanatlardan çalışmamız gerekiyor. Roberto Carlos bu oyunculardan birisi.’’


FUTBOLCULAR NE DEDİ?

LUCİO: İDDİAYA GİRDİM


Türk futbolcuların hepsini tanıyorum. Özellikle Hakan'ı çok beğeniyorum. Bu maç için Bayer Leverkusen’den takım arkadaşım Yıldıray'la iddiaya bile girdik.

R.CARLOS: KAZANMALIYIZ

Kendimi çok iyi hissediyorum. Bizim için önemli olan tüm maçları kazanmak. Türkiye‘ye karşı kesinlikle kaybetmemeliyiz.

CAFU: ENDİŞELİYİM

Brezilya‘nın süper bir takım olduğunu ispat etmemiz lazım. Takım içinde her şeyin dört dörtlük olduğunu söyleyemem. Şampiyonanın başında olduğumuz için rakiplerimiz kadar endişeliyiz.


Ronaldo: ‘‘Hakan için yorum yok’’


BREZİLYA Milli Takımı'nın yıldız ismi Ronaldo, Dünya Kupası'nda rakip olacağı eski takım arkadaşı Hakan Şükür hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Ronaldo, Türkiye maçıyla ilgili görüşleri sorulduğunda, ‘‘Uzun süren bir sakatlık döneminden sonra Milli Takım’da olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Sadece Dünya Kupası'nı düşünüyorum. Hakan Şükür hakkında yorum yapmak istemiyorum’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!