Baros 'yıldızlar takımı'nda

Güncelleme Tarihi:

Baros yıldızlar takımında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2009 14:13

Eylül ayında oynanan eleme maçlarını inceleyerek futbolcuların performanslarını değerlendiren Castrol Analistleri, Dünya Kupası’nın en iyi 11 futbolcusundan oluşan “yıldızlar takımı”nı açıkladı.

Haberin Devamı

Geçen yılın Türkiye gol kralı Milan Baros, Çek Cumhuriyeti – San Marino maçında attığı 4 golle Yıldızlar Takımı’na girmeyi başarırken, dünyanın en pahalı futbolcularından C. Ronaldo Dünya Kupası Elemelerinde şimdiye dek Portekiz adına gol kaydedemediği için yıldızlar karmasında yer alamadı. Golcülüğünü Dünya Kupası’nda da kanıtlayan Milan Baros’la birlikte, Alman futbolcu Miroslav Klose de Yıldızlar Takımı’nın forveti seçildi.

Yıldızlar Karması’na dünya futbolunun genç yetenekleri damgasını vurdu: Liverpool’un yıldızı Steven Gerrard, Rus futbolcu Sergei Ignashevitch, Çek futbolcular Renat Yanbayev ve Tomas Rosicky gelecek vaat eden genç yetenekler arasında sayılıyor.

Haberin Devamı

Dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterilen Gianluigi Buffon ise gol yemeden tamamladığı İtalya – Bulgaristan maçında 5 kurtarışı ve önlediği iki orta ile performansıyla göz doldurarak Yıldızlar Takımına girdi.

Baros yıldızlar takımında

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!