Avrupa Ligi böyle maç görmedi!

Güncelleme Tarihi:

Avrupa Ligi böyle maç görmedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2015 13:00

UEFA Avrupa Ligi play-off'undaki Odds-Borussia Dortmund mücadelesi bir an olsun düşmeyen temposu, golleri ve sürprizleriyle nefes kesti.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesi dün, tarihi bir karşılaşmaya sahne oldu.

Kupanın en büyük favorileri arasında yer alan Alman devi Borussia Dortmund, Norveç temsilcisi Odds Grenland karşısında inanılmaz bir geri dönüşe imza attı.

Maça fırtına gibi başlayan ev sahibi Odds, 2. dakikada Samuelsen, 20. dakikada Nordkvelle ve 23. dakikada Ruud ile 3-0 öne geçti.

Avrupa Ligi böyle maç görmedi
AVRUPA LİGİ'NDE GECENİN SONUÇLARI... TRABZON'UN İNTİKAMINI GÖKDENİZ ALDI

Zayıf rakibinin neredeyse her atağının golle sonuçlanmasıyla şoke olan Borussia Drotmund'un şaşkınlığı fazla uzun sürmedi. 34. dakikada Aubemeyang, takımını canlandıran golü attı ve ilk yarının skorunu ilan etti: 3-1.

İkinci yarının hemen başında, 47. dakikada Kagawa ile farkı 1'e indiren Dortmund, 76'da Aubemeyang ile skoru 3-3'e getirdi. Rakibinin demoralize olmasını iyi değerlendiren Dortmund, 85'te Mhitaryan ile bir gol daha buldu ve sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Avrupa Ligi böyle maç görmedi

BARÇA'DAN KUPA ALAN BILBAO, 2-0'DAN MAÇ VERDİ
Gecenin en büyük sürprizini Slovakya temsilcisi Zilina yaptı. İspanya Süper Kupası'nda Barcelona'yı 4-0 ve 1-1'lik skorlarla yenerek şampiyon olan Bilbao, zayıf rakibi karşısında tam bir şok yaşadı.

Zilina deplasmanında, Merino (Dk.16) ve Sola'nın (Dk.33) golleriyle 2-0 öne geçen Bilbao, 66'da Paur ile 77 ve 90. dakikalarda Alves de Oliveira'nın attığı gollere engel olamayınca sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

BAKMADAN GEÇME!