Antalyaspor pusuda

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor pusuda
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Şimşekler bu akşam Belek'te kampa giriyor

G.Saray'ın Borussia Dortmund karşısındaki tarihi zaferi, Antalyaspor'un gözünü korkutmadı. Genel Menajer Erdal Akpınar, ‘‘Artık Avrupa yıldızı olarak anılan rakibimizin hızını biz keseceğiz’’ dedi.

Nefesler tutuldu

Antalyaspor, yarın sahasında lider Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Kırmızı beyazlılar, bugün öğleden sonra yapacakları ter idmanının ardından Belek'e giderek Adora Golf Resort Hotel'de kampa girecek. Şimşek'te, sakatlığı süren Burhan ve Dursun ile sarı kart cezalısı Fazlı dışında eksik yok.

G.Saray de yenilir

G.Saray'ın, önceki UEFA Kupası maçında Borussia Dortmund'u 2-0 yenerek elde ettiği tarihi zafer, Antalyaspor'un gözünü korkutmaya yetmedi. Genel Menajer Erdal Akpınar, dünyada yenilmeyecek futbol takımı bulunmadığını belirterek, ‘‘Artık Avrupa'nın yıldız takımları arasına giren G.Saray'ın hızını yarın Antalya'da biz keseceğiz’’ diye konuştu.

Korkumuz yok

Akpınar, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘G.Saray'ın, lig, kupa ve Avrupa'daki başarısını gözardı etmiyoruz. Ancak futbolda her takımın hızının kesebilecek bir takım mutlaka çıkar. Biz de yarın G.Saray'ı yenerek bu başarının sahibi olmak istiyoruz. Rakibimizin Borussia Dortmun karşısında aldığı galibiyet kesinlikle gözümüzü korkutmadı.’’

Moraller yüksek

Antalyaspor'daki birlik, beraberlik ve dayanışmanın hiç bir takımla kıyaslanamayacak kadar güçlü olduğuna dikkat çeken Akpınar, ‘‘Futbolcularımızın moral motivasyonu da şu anda en üst düzeyde. G.Saray'ı yenerek yeni bir tarihi başarıya imza atmak istiyorlar. Tribünler yarın ligde bu sezonun en yüksek tempolu maçına tanık olacak’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!