Amerikan güreşi tutkusu büyüyor

Güncelleme Tarihi:

Amerikan güreşi tutkusu büyüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2010 11:26

Amerikan Güreşi'nin çeşitli şovlarla süslenerek sergilenmesi milyonları peşinden süreklemeye başlarken, Türkiye'de de büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Alternatif Sporlar Uzmanı Bilgehan Demir, Türk sporcuların da bu sporla ilgilenmesinin ve podyumlarda boy göstermesinin kaçınılmaz hale geldiğini belirterek, Turkish Power adında bir ekip kurulduğunu söyledi. Bundan sonra Türklerin de Amerikan Güreşi ile podyumda olacağını ve Türk Smackdown yarışmalarının yapılacağını ifade eden Demir, bir alışveriş merkezinde katıldığı tanıtımda 25 bin kişiyi aşkın vatandaşın ilgisiyle karşılaştıklarını belirtti ve Amerikan Güreşindeki hareketlerin kesinlikle denenmemesi gerektiğini söyleyerek, tüm gelenlerden bu konuda söz alırken AVM ''SÖZ'' diye adeta inledi.

Artık birer Amerikan Güreşçisi olan ve yeni bir oluşum olan Turkish Power ekibinde yer alacak kişiler şöyle:

Fenerbahçeli milli basketbolcu ZAZA, 248 kiloluk Timsahlar takımından Bursalı Big Boy, Gecelerin Yargıçı Bahadır, Ünlü sanatçı Meriç Erkan, Sultans Of The Dance ekibinde baş dansçı olarak tanınan Camoka karakteri ile bildiğimiz Hasan Yalnızoğlu ve Soldier lakabı ile ünlü kickboksçu Atakan Arslan...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!