Abu Dabi formulaya hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Abu Dabi formulaya hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2010 16:47

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan Formula 1 yarışları için son hazırlıklar sürüyor.

F1 yarışları, önümüzdeki hafta sonu 12-14 Kasım tarihleri arasında Abu Dabi'de Yas Adası'nda yer alan parkurda yapılacak. 12 Kasım'da antrenman turlarını yapacak olan yarışçılar, 14 Kasım'da ise büyük yarışa katılacak. Dünyanın dört bir yanından bu yarışı izlemek için 50 bin kişinin ülkeye gelmesi beklenirken Abu Dabi'deki otel fiyatları da talep nedeniyle büyük artış gösteriyor.

Formula yarışları için her alanda hazırlık yapan Abu Dabi yetkilileri, bunu fırsat bilerek halka açık, ücretsiz konserler dahil büyük etkinlikler düzenleyeceğini açıkladı.

Abu Dabi'de geçen yıl koşulan yarışı Sebastian Vettel isimli pilot kazanmıştı.

Bu arada, Formula 1 yarışları tanıtım çalışmaları alışveriş merkezlerinde bile yapılıyor. Yarışlar için Abu Dabi'de hemen her yerde özel olarak hazırlanan standlar göze çarparken, özellikle alışveriş merkezlerine kurulan özel bölümler büyük ilgi görüyor. F1 için özel olarak hazırlanan yarış arabalarına monte edilen 3 ekran ile sanal olarak da olsa hazırlanan yarış pisti yarışseverlerin büyük ilgisini çekiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!