A2 Millilerin rakibi İngiltere oldu

Güncelleme Tarihi:

A2 Millilerin rakibi İngiltere oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2012 17:51

Uluslararası Challenge Trophy Turnuvası'nda (B) Grubu'nu lider olarak tamamlayarak yarı finale yükselen A2 Milli Futbol Takımı'nın rakibi İngiltere oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, (A) Grubu'nda yapılan son maçlarda Belçika'yı 2-1 yenerek grubunu 2. sırada tamamlayan İngiltere'nin yarı finalde Türkiye ile eşleştiği bildirildi. İngiltere-Türkiye yarı final maçının 5 ya da 6 Şubat'ta İngiltere'de oynayacağı kaydedildi.

A2 Milli Takımı Teknik Direktörü Gökhan Keskin, grubu lider bitirdikleri için tek maçlık yarı finali Türkiye'de oynama hakkına sahip olduklarını, ancak İngiltere ev sahipliği yapmak için ısrarlı olunca bunu kabul ettiklerini söyledi.

Asıl amaçlarının (A) Milli Takım'a oyuncu kazandırmak olduğunu vurgulayan Keskin, “Özellikle son 1 yılda birçok oyuncumuz A2 Takımı'nda deneyim kazanarak (A) Milli Takım'a yükselmeyi başardı. Şubat'taki İngiltere maçı da yeni oyuncuların kendini göstermesi açısından önemli bir fırsat olacak. Bu maçı da kazanarak finale yükselmek istiyoruz” diye konuştu.

A2 Milli Takımı, Uluslararası Challenge Trophy'deki ilk maçında Norveç ile 1-1 berabere kalmış, ikinci maçında Estonya'yı, üçüncü ve son maçında da Galler'i deplasmanda 5-0'lık skorlarla yenmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!