Spor hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor hattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2004 01:51

TAU Ceramica-Ülker Fenerbahçe-Kazan

BASKETBOLDA ULEB Erkekler Avrupa Ligi C Grubu’nda 2. sıraya yükselen Ülker, bugün İspanya’nın TAU Ceramica Vitoria takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Vitoria kentindeki Fernando Buesa Spor Sarayı’ndaki maç, TSİ 21.40’da başlayacak. Sky Türk naklen yayınlayacak. FIBA Erkekler Avrupa Ligi’nde F.Bahçe, saat 19.00’da Unics Kazan ile karşılaşacak. Maç, Abdi İpekçi Salonu’nda oynanacak.

Galatasaray-Beşiktaş Ülkerspor-Efes Pilsen

TÜRKİYE Basketbol Ligi’nin 9. haftasında oynanacak derbilerde G.Saray, 18 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş’la, Ülker de 19 Aralık Pazar günü Efes Pilsen’le karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak her iki karşılaşmanın da başlama saatleri 15.00. Diğer maçların programı şöyle: Cumartesi; 15.00 İTÜ-F.Bahçe, 16.00 Tuborg-B.Kolej, 17.00 D.Şafaka-Tekel, 18.00 Erdemir-P.Karşıyaka. Pazar: 15.30 T.Telekom-B.Banvit.

Voleybolda Avrupa mesaisi

VOLEYBOLDA Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş, Polonya’da, Calisia Winiary Kalisz ile karşı karşıya gelecek. Kalisz kentindeki maçın başlama saati 19.00. Erkekler Top Teams Kupası’nda F.Bahçe, Topolsica Sostanj ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sostanj kentindeki maç, TSİ 21.00’de başlıyor. Ziraat Bankası da Deltacons Tulcea’yı ağırlayacak. Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’ndaki maç, saat 19.00’da başlayacak. Konfederasyon Kupası’nda ise saat 16.00’da Halk Bankası, Itas Piatec Trentino’yu ağırlarken, T.Telekom, İspanya’da 21.15’te Caja De Avila ile oynayacak.

UEFA’da zorlu gece

UEFA Kupası 2. turunda E, F,G ve H gruplarda 4. ve son maçlar bugün tamamlanacak. Saat 21.45’te oynanacak maçların programı şöyle: E Grubu: Villarreal-Egaleo, Middlesbrough-Partizan, F Grubu: G.Rangers-Auxerre, Graz-AZ Alkmaar, G Grubu: Heerenveen-Beveren, Stuttgart-D.Zagreb, H Grubu: AEK-Aachen, Lille-Sevilla.

Apak’a Belarus’tan antrenör

ÇEKİÇTE Atina Olimpiyatları’nda 3’üncü olan Eşref Apak’a, Belarus’tan antrenör bulundu. 34 yaşındaki Kanstantsin Astapkovich, dün Atletizm Federasyonu yetkilileriyle ilk görüşmesini yaptı.

Rüştü Şahin istifa etti

A Milli Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Rüştü Şahin, görevlerinden ayrıldı. Şahin, A Milli Hentbol Takımı antrenörlüğü ile Hentbol Federasyonu Teknik ve Eğitim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Daha fazla abartmayın

FUTBOL Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı,G.Saray-F.Bahçe maçında güvenlik önlemleri alınmıştı. Abartılı seyirci yoktu’ dedi. Ve şöyle devam ettii: ‘Kapalı tribünün başında, başlangıçta bir yoğunluk vardı. Takımlar sahaya çıkınca yoğunluğun olduğu bölgelerin boşaldığını gördük. Buralarda, polis ve güvenlik görevlilerinin yer aldığını gördük.Hava çok soğuktu, oyuncuları daha fazla yıpratmamak için maçı başlattık. Ali Sami Yen’de son yılların en düzeyli, en düzgün derbi maç oldu. Olaylar daha fazla abartılmamalı.

Orlando çarpıldı

NBA
’de Hidayet Türkoğlu’nun, 21 dakika formasını giydiği Orlando Magic, deplasmanda son haftaların formda takımı Phoenix Suns’a 121-100 yenildi. Hidayet, karşılaşmayı 5 sayı, 3 ribaunt ve 4 asistlik performansla tamamlarken, 23 sayı, 5 ribauntla oynayan Grant Hill’in çabaları yengilgi önlemeye yetmedi. Ev sahibi ekipte, 26 sayı, 4 ribaunt ve 5 asistle oynayan Quentin Richardson takımına galibiyete getiren isim oldu. Miami Heat’in, sahasında Washington Wizards’ı 106-83 yendiği karşılaşmada ise, 40 sayı, 12 ribaunt ve 3 asistlik bir oyun çıkaran Shaquille O’Neal maça damgasını vurdu.


NBA SONUÇLARI


Miami-Washington: 106-83

Memphis-Cleveland: 86-92

Chicago-Dallas: 93-94

Phoenix-Orlando: 121-100

Clippers-Boston: 127-134 (2 uz.)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!