Spahija: Eksikler yüzünden zorlandık

Güncelleme Tarihi:

Spahija: Eksikler yüzünden zorlandık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2011 23:00

Basketbolda THY Avrupa Ligi 2. tur (Top 16) (H) Grubu 3. hafta maçında Litvanya'nın Zalgiris Kaunas takımını 80-72 yenen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Neven Spahija, eksikleri nedeniyle maçta zorlandıklarını, ancak galip gelmesini bildiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Spahija, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, Kaya ve Kinsey'in sakatlığı nedeniyle oynamadığını, Ömer'in de fazla antrenman yapamadan maça çıktığını vurgulayarak, “Eksiklerle zor oldu, ama bu maçın önemini gördük ve elimizden geleni yaptık” dedi.
Serbest atışlarda kötü bir yüzdeyle oynadıklarını kaydeden Spahija, “Serbest atışlarda yüzde 41 gibi bir yüzdeyle oynamamıza rağmen kazanmayı başardık. Serbest atışlarda daha iyi olabilirdik” şeklinde konuştu.

Zalgiris Kaunas Başantrenörü Ilias Zouros ise Sinan Erdem Spor Salonu'nda atmosferin çok güzel olduğunu ifade ederek, “Böyle bir atmosferde oynamak çok güzeldi. Kazanmaya çok yakındık, ama ikinci yarıda konsantrasyonumuz bozuldu. Önemli top kayıpları ve hatalar yaptık. Rakibimiz de bundan iyi yararlanıp, galip geldi” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!