Sözleşmeni uzatalım takımın başına geç

Güncelleme Tarihi:

Sözleşmeni uzatalım takımın başına geç
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2012 01:02

“F.Bahçe’nin öğretmen futbolcusu olacaksın. Sözleşmeni 2 yıl daha uzatalım. Daha sonra benim yerime teknik direktör olarak devam edersin. Senden bunu istiyorum.”

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’deki Aykut Kocaman ile Alex gerilimi büyük bir sorun oldu. “Her şey Alex’in tweetiyle başladı” diyenler çoğunlukta. Oysaki unutulan bir nokta var. Aykut Kocaman’ın daha önce bir televizyon progrnamında  dile getirdiği, “Alex’e bu takımda öğretmen olmasını ve ağabeylik yapmasını önerdim” sözleri...
O meşhur “Kocaman beni kıskanıyor” tweetinden 10 gün önce Aykut hoca ile Alex arasında yapılan görüşmenin detaylarını hiç kimse tam olarak bilmiyor. İşte Kocaman’ın yakın çevresine “Ben bunları haketmedim” diyerek anlattığı o görüşmenin detayları...

Senden farklı faydalanacağım

Kocaman, bu sezon Alex’i daha faydalı olacağı şekilde kullanmayı kafaya koymuştu. Kocaman, sambacıya şunları söyledi...
- Sen bu takımda öğretmen futbolcu olacaksın. İstersen sözleşmeni 2 yıl daha uzatalım. Benim yerime teknik direktör olarak devam et bu süreçte. Takımın başına geç. Senden bunu istiyorum.
Ancak kaptan Alex de Souza kendisine karşı bir operasyon olduğunu çok önceden düşünmeye başlamış ve Spartak
Moskova maçı sonrası yazdığı tweet ile bugünlere kadar süregelen bu sorunun ilk adımını atmıştı.

Haberin Devamı

Alex’in çıldırtan şarkıları

MARSİLYA maçı sonrası Fenerbahçe soyunma odasında yaşananlar da bir hayli ilginç.

2-2 biten karşılaşma sonu Aykut Kocaman odasına çekilmiş. Oda karanlık. Başı iki elinin arasında, düşünüyor. Tüm takım yıkılmış. Sadece iki kişi dikkat çekiyor. Alex ve Cristian. Onlar soyunma odasında şarkılar söylüyorlar.
Ardından takım stattan ayrılıyor. Herkesin yüzünden düşen bin parça. Ama, Alex gülerek gazetecilerin önünden geçip, eşi Daianne’nin getirdiği Audi marka jipine atlayıp gidiyor. Ve Alex arabaya biner binmez araçtan sevinç çığlıkları yükseliyor. O gün gol atan Alex beraberliği pek  umursamıyor.

İşte bu durumu sorduğumuz bir kulüp çalışanı şunu söylüyor:

Durumu biliyoruz. Aykut Kocaman da farkında.
Soruyoruz...
Bu Alex’in kendi maçını oynayıp kazandığı anlamına mı gelir?
Cevap ilginç...
O kendi maçını, takım kendi maçını oynuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!