Söyleyici'nin gözü gençlerde

Güncelleme Tarihi:

Söyleyicinin gözü gençlerde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2001 00:00

Haberin Devamı

Şekerspor ile yapılan hazırlık maçında K.Mehmet ile Levent'e ilk 11'de şans veren Ispartaspor'un çalıştırıcısı, ‘‘Yarını da düşünmek zorundayız’’ diye konuştu.

TARIK HOCA KARARLI

Ana kadroda, altyapıdan gelen futbolcu sayısını 9'a çıkaran Ispartaspor, devre arasında bu gençleri kazanmaya çalışıyor. Önceki gün Side'de Ankara Şekerspor ile yapılan hazırlık maçında genç futbolculardan 17 yaşındaki Levent ile kaleci K.Mehmet'e ilk 11'de şans veren Teknik Direktör Tarık Söyleyici, ‘‘Ispartaspor'un sadece bugününü değil, yarınlarını da düşünmek zorundayız. Gençleri takıma monte etmek için çıktığımız yoldan geri dönmeyeceğiz’’ diye konuştu.

ÇALIŞAN KAZANACAK

Golsüz berabere biten karşılaşmada altyapıdan gelen Muhsin, Kamil, Mehmet Dinçer ve Murat'a da ikinci yarıda şans veren Söyleyici, genç futbolcuların oyunundan memnun olduğunu belirterek, ‘‘Gençlerimizin de şanslarını iyi kullanmalarını bekliyoruz. Çalışana hakkını vereceğimizi çok iyi biliyorlar. Bir gün önce yapılan yorucu iki antrenmandan sonra yaptığımız bu hazırlık maçında tüm futbolcularımızı sergilediği tempolu oyun nedeniyle kutluyorum’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!