Şota isyan etti

Güncelleme Tarihi:

Şota isyan etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2011 11:27

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, "İyi oynadığımız Fenerbahçe maçını kaybettik. Hata elbette olur, bizde de oyuncularda da hakemde de ama hatalar hep bize denk geliyor" dedi.

"PENALTI YOKSA SARI KART DA YOK"

Fenerbahçe maçında özellikle ikinci yarıda oynadıkları futbolun karşılığını alamadıklarını vurgulayan Şota Arveladze, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İyi futbol oynayan, gol pozisyonlarına giren taraf biz olmamıza rağmen yediğimiz tek golle Fenerbahçe maçını kaybettik. Tabii ki bunun bizden kaynaklanan ve hakemden kaynaklanan nedenleri var. Herkes hata yapabilir. Ama hakem hataları son zamanlarda bizim takımımıza karşı çok fazla denk gelmeye başladı. O maçta, hakem penaltı pozisyonunu görmediğini söylüyor ama Zurab'a sarı kartı kolaylıkla çıkarabiliyor. Madem penaltı yok, o zaman sarı kartı da verme."

"KUJOVIC FORMSUZ"

Kayserispor'da gol sıkıntısı çekilmesine rağmen Kujoviç'in yedekte kaldığı konusuna da değinen Şota, şunları söyledi:

"Takımımızdaki yabancıların dağılımına bakarsanız, bunların kritik noktalarda oynadıklarını görürsünüz. Örneğin kaleci Navarro, sağbek Peter Pekarik, stoper Zurab, orta sahada Santana, Nunes, Ambarat oynuyor. Kujoviç, biraz formsuz. 2 maçta oynattık, etkili olamadı. O nedenle yabancı kontenjanını kullanırken, takımdaki diğer bir yabancıyı oyundan almak gerekiyor. Kimse bunu yanlış anlamasın. Ben kimi forma görürsem, 6 yabancı oyuncu oynatma zorunluluğu da gözönüne alarak, kadroyu yaparım.''

"NOBRE İYİ GOLCÜ"

Gürcü çalıştırıcı, bu hafta yine sahalarında oynayacakları Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının çok zor maçlarından biri olduğunu belirtti. Mersin İdman Yurdu'nun iyi bir takım olduğunu belirten Şota, son olarak şöyle konuştu:

"Nobre gibi iyi ve tecrübeli bir golcüsü var. Her 2 beki de hucuma katılan, hareketli oyuncular. Kolay maç olmayacak. Zira, hücumu düşünen bir takımı kendi evimizde ağırlayacağız. Ancak, galip gelmek için biz de elimizden geleni yapacağız. Şu anda Cangele dışında noksanımız yok."

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!