Şota: Fenerbahçe'de bir şartla çalışırım

Güncelleme Tarihi:

Şota: Fenerbahçede bir şartla çalışırım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2015 13:08

Kasımpaşa ile yollarını ayıran teknik direktör Şota Arveladze, Fenerbahçe'de çalışabileceğini ancak bunun için bir şartı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Kasımpaşa'daki görevinden istifa eden teknik direktör Şota Arveladze, dün akşam Kanal D'deki Beyaz Show'a konuk oldu. Hande Yener ve Tolgahan Sayışman'ın da yer aldığı programda, birbiri ardına yaptığı esprilerle izleyenleri kahkahalara boğan Şota, Beyazıt Öztürk'ün, "Transfer durumu söz konusu olursa, 3 büyüklerden hangisine gidersin?" sorusunu, kendine has üslupla yanıtladı:

Şota: Fenerbahçede bir şartla çalışırım

"Ben Zekeriyaköy'de oturuyorum. İstanbul'un trafiği malum! Trafik sıkışıklığında dünyada 1 numara. Tabii takım çalıştırırken de hayatın devam etmesi lazım. Evime en yakın olan kulübe giderim."

Şota'nın bu sözleri üzerine araya giren Hande Yener, "Fenerbahçe çok zengin kulüp, sana helikopter alır" dedi. Gürcü teknik adam bu kez, "Fenerbahçe bana helikopter alırsa oraya giderim" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Şota: Fenerbahçede bir şartla çalışırım

BEYAZ, ŞOTA'YI BİR GECEDE 7 BİNDEN 130 BİNE YÜKSELTTİ!
Programın ilerleyen dakikalarında Beyazıt Öztürk, Şota'ya, Twitter kullanıp kullanmadığını ve varsa kaç takipçisi olduğunu sordu. Gürcü teknik adam, "Var, 7 bin kişi takip ediyor" cevabını verince Beyaz bu kez programı izleyenlere, "Hepiniz birden Şota'yı takip etmeye başlayın, program sonunda hedefimiz 100 bin takipçi" dedi. Program bitiminde Şota'nın takipçi sayısı tam 130 bine çıktı.

"PARA ÖNEMLİ DEĞİL. ÇOK PARA ÖNEMLİ!"
Şota Arveladze'nin Beyaz Show'da dikkat çeken bazı sözleri şöyle:

- Para önemli değil. Çok para önemli!

-Trabzon; adamdır, candır, fıkradır.

- Kayserispor'u çalıştırken bir maçta, adam 2 metre arkamda bağırıp duruyor; "Şota ne bekliyorsun, değiştirsene..?" Halbuki 3 oyuncu değişikliği de yapmışız... Adam hala bağırıyor. Dayanamadım döndüm, "Yahu neyi değiştireyim? Dur maç bitsin ya! Gidip bir çay içerim. Ne yapayım!"

BAKMADAN GEÇME!