Sosyetede sonbaharın ilk aşkı

Yeşil Kundura’nın sahibi Engin Yeşil’in adı Aysun Kibar’la anılıyor.

Üç yıl önce Hindistan’ın Yeni Delhi şehrinde muhteşem bir düğünle Hintli Ayesha Thapar’la evlenen Engin Yeşil bu evliliği geçtiğimiz yıl bitirmişti. Yeşil, Hyundai’nin Türkiye Mümessili Assan Holding’in yönetim kurulu üyesi Aysun Kibar’la ortak arkadaşları sayesinde tanışmış. Birlikte yenilen akşam yemeği sonrasında flört etmeye başlamışlar. Engin Yeşil geçtiğimiz ay babası Mustafa Yeşil’i bir kaza sonucunda kaybetmişti.

43 yıllık mutluluk

Very Important Person Magazine’in (VIP) sahipleri Reyhan-Erkut Can çifti, 43. evlilik yıldönümlerini kızları Elçin Can’ın organize ettiği sürpriz bir akşam yemeğiyle kutladı. Aile arasındaki yemekte duygulsal anlar yaşayan Can çifti, işyaşamında da birlikte geçen 44 yılı geride bıraktı. 22 Eylül 1965 tarihinde dünya evine giren çift, mesleğe tanıştıkları Hürriyet Gazetesi’nde başlamışlar, daha sonra çıkardıkları Şey Gazetesi ile devam etmişlerdi.

İspanya’dan sonra İstanbul’da

Akbank’ın 60. kuruluş kutlamaları kapsamında düzenlenen "İstanbul’da Bir Sürrealist: Salvador Dali" sergisini geçtiğimiz gün ziyaret edenler arasında Güler Yiğit ve hayat arkadaşı Halil Değer de vardı. Emirgan Atlı Köşk, Sakıp Sabancı Müzesi’nde açılan sergiyi gezen Yiğit ve Değer, Dali’nin eserlerini geçtiğimiz yıllarda yaptıkları İspanya seyahatleri sırasında gittikleri müzelerde de gördüklerini, sanatçının eserlerinin İstanbul’a geldiğini duyunca bir kez daha görmek istediklerini belirttiler.

Birlikte görüldüler

Berk Ekşioğlu, yeni yaşını geçtiğimiz akşam Bebek’te, sahibi olduğu Kitchenette adlı mekanda kutladı. 39 yaşına basan Ekşioğlu’nun doğum günü partisine katılanlar arasında Hakan Saruhan ile sevgilisi Aylin Benardete de vardı. Çift bu parti sayesinde ilk kez birlikte görüntülendi. İlişkileri beş yıldır bir dargın bir barışık devam eden Saruhan ile Benardete’nin yakında evlilik kararı alabilecekleri konuşuluyor.

Çiğdem Kayalı ve ayakkabısı

Çiğdem Kayalı ve genç sevgilisi Uğur Güven, Bebek’te bar çıkışı arabalarını beklerken objektiflere yansıdı. Hava yağmurlu olmasına rağmen gecenin geç saatlerine kadar barda kalan ikiliyi çıkışta gazeteciler rahat bırakmadı. İlginç ayakkabısıyla dikkat çeken Çiğdem Hanım, anlaşılan ayakkabı modasında yeni sezon trendlerini de yakından takip ediyor. Boyunu yüksek gösteren beyaz ayakkabılarını beyaz montuyla tamamlayan Çigdemkayalı, 18’lik genç kızlar gibiydi.

Maya tuttu

Müzayedeci ve Portakal Sanat Evi’nin sahibi Rafi Portakal eşi Zuhal Hanım arasındaki sıkıntılı süreç sona erdi. Çift, kızları Maya’nın çabasıyla barıştı. Portakal ailesi geçtiğimiz gece Sakıp Sabancı Müzesi’ndeki Dali sergisini gezmeye birlikte geldiler.

Eşi gelemedi

Gamze Dinçkök Yücaoğlu, SSM’deki serginin açılış davetine tek başına katıldı. Geçtiğimiz aylarda evlendiği eşi Can Yücaoğlu, kendisine yurtdışında olduğu için eşlik edememişti. Davet sırasında çifte yakın çevreler, ikilinin bir an önce bebek sahibi olmak için karar aldığını, aile büyüklerinin de bu karara çok sevindiğini fısıldadı.

Estetik harikası

Ruken Mızraklı, geçtiğimiz aylarda bir dizi estetik operasyon geçirmiş. Deri ticaretiyle uğraşan Ruken Hanım, eşi Metin Mızraklı ile katıldığı SSM’deki serginin açılışında yeni çehresiyle çıktı karşımıza. Gözaltı torbaları alınmış, burun kaldırılmış, yüz gerdirilmişti. Ruken Mızraklı siyah mini elbisesiyle de dikkat çekiyordu.

Anılar canlandı

Türkan Sabancı, SSM’deki serginin açılışına torunu Melissa Tapan’la geldi. Yıllarının geçtiği Emirgan’daki Atlı Köşk’ü rahmetli eşinin vasiyeti üzerine müze yapan Türkan Sabancı, dünyaca ünlü ressam Dali’nin eserlerinin burada sergilenmesinden gurur duyduğunu belirtti. Sevil Sabancı’nın kızı Melissa Tapan, anneannesine eşlik ederken çocukluğunun geçtiği bahçeyi de yeniden gezme fırsatı buldu.

Ablasıyla gezdi

Sakıp Sabancı Müzesi’nde Dali sergisini gezenler arasında Bülent Verdi ve ablası Füsun Topbaş da vardı. Eşi Mine Narin’den ayrıldıktan sonra ciddi bir ilişkiyle gündeme gelmeyen Bülent Verdi ve ablası davetlere genellikle birlikte katılmayı tercih ediyor. Füsun Hanım’ın yüzünü gerdirdiği dikkat çekti.
Yazarın Tüm Yazıları