Sorun serbest atışlar

Güncelleme Tarihi:

Sorun serbest atışlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2012 14:31

Gelişim Koleji Antrenörü Deniz atak, yüzde 46’lık oranla faul attıklarını ve bunun kabul edilebilir bir şey olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Basketbol önünde 14 sayı geriden gelip 5 sayı öne geçtiği maçta son 3,5 dakikada gelen 6-0’lık seriyle mağlup olan Gelişim Koleji, düşük faul atışı yüzdesinin kurbanı oldu.

Yüzde 46’lık oranla faul attıklarını ve bunun kabul edilebilir bir şey olmadığını söyleyen Antrenör Deniz Atak, “Maça kötü başlayıp kolay sayılar yedik. Geri gelmek için olağanüstü bir çaba sarfettik. Özellikle genç oyuncularımızın devrede olduğu dönemde bunu başarıp öne de geçtik ancak tutunamadık. Aslında bu maç, bitime 4 saniye kala kaçırılan iki faul atışıyla kaybedilmedi. O zamana kadar kaçırılanlarla zaten durum bu noktaya kadar gelmişti” dedi.

Gelişim Koleji’nin oyunu domine ettiği dönemde görev alan genç oyuncu Ömer Akdeniz ise maçı 14 sayı geriden gelip son topa kadar getirdiklerini vurgulayarak, “Galibiyete bu kadar yaklaşmışken kaybettik çok üzücü. Ancak çabuk toparlanabilen bir yapıya sahibiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Çok zorlu bir deplasmandan çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Trabzonspor Basket Antrenörü Halil Üner ise şunları söyledi: “Takım olma yolunda ilerliyoruz. Sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyoruz. Gelişim Koleji önünde çok iyi başladığımız maçı bu nedenle zora soktuk. Ancak oyunun sonunu iyi oynayarak ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. Gelişim Koleji’ni mücadelesi için tebrik ederim”.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!