'Son haftalardaki en iyi oyunumuzu oynadık'

Güncelleme Tarihi:

Son haftalardaki en iyi oyunumuzu oynadık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2014 09:25

Beko Basketbol Ligi takımlarından Aykon TED Ankara Kolejliler'de, başantrenör Ercüment Sunter, Galatasaray Liv Hospital maçını değerlendirerek, "Son haftalardaki en iyi oyunumuzu oynadık, ancak aynı zamanda geniş rotasyonlu bir takıma karşı oynadık" dedi.

Haberin Devamı

Ercüment Sunter, 83-78 yenildikleri maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, sezonun sonuna geldiklerini belirterek, "Son haftalardaki en iyi oyunumuzu oynadık, ancak aynı zamanda geniş rotasyonlu bir takıma karşı oynadık. Biz ise bu rotasyonu sağlayacak kadroya sahip değiliz. Bu sezon son periyoda önde girdiğimiz 3 maç var. Bunların üçünü de verdik. Kaybettiğimiz maçların çoğunu, bu rotasyonu sağlayamadığımız için verdik" diye konuştu.

Sezonun yorgunluğunun takıma yansıdığını dile getiren Sunter, oyuncularının erken faul problemine girdiğini ifade ederek, bunun dengelerini bozduğunu kaydetti. Sunter, Galatasaray Liv Hospital'i kutlayarak sözlerini tamamladı.

Oyunculardan Muhammed Mustafa Baygül ise Avrupa Ligi takımlarından birisiyle oynadıklarını ve zor bir maç olduğunu belirterek, "Uzun süre önde götürdüğümüz maçta avantajı koruyamadık. Son dakikalar başa baş geçti. Son dakikaları iyi değerlendiren taraf onlar oldu. Rakibimizi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Liv Hospital

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ise oyunun 4'te üçlük bölümünden hiç memnun olmadığını söyledi. Son zamanlarda az oynayan oyunculara forma şansı verdiklerini dile getiren Ataman, şunları söyledi:

"Maalesef istediğimiz katkıyı alamadık. Takım depresif oldu, kontrolü elimizden kaçırdık. Aykon TED Ankara Kolejliler iyi atak ve iyi hücum yapan, bu yönü kuvvetli bir takım. Biz, özellikle Ender'in sayıları ve asistleriyle iyi bir dönüş yaptık. Savunmayı sertleştirdik. Furkan'ı dahil edip fiziksel gücünden faydalandık. Kısacası ideal beşlimize döndük ve maçı kazandık."

Sarı-kırmızılı oyuncu Sinan Güler ise 3 periyodunu rakibin, tek periyodunu ise kendilerinin iyi oynadıkları bir maçı kazandıklarını belirterek, "Mutluyuz. Bu galibiyet hem sıralama hem de play-off'lara moralli girmek açısından önemliydi" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!