Snowboard Dünya Gençler Şampiyonası

Güncelleme Tarihi:

Snowboard Dünya Gençler Şampiyonası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2013 15:55

Erzurum'da, düzenlenecek olan Snowboard Dünya Gençler Şampiyonası için son hazırlıklar yapılıyor.

Türkiye Kayak Federasyonu İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, Palandöken Dağı'nda 01-11 Mart tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonanın Türkiye için büyük önem taşıdığını söyledi.

Şampiyonanın sorunsuz yapılması için tüm detayların düşünüldüğünü belirten Bayraktar, şöyle konuştu:
“Şehrimizde düzenlenecek olan Snowboard Dünya Gençler Şampiyonası öncesi son hazırlıklar da bitmek üzere. Herhangi bir eksiklik ve problem yok. Palandöken'de 4 ayrı pistte düzenlenecek yarışlara katılımın fazla olması, etkinliğe ayrı bir hava katacak. 33 ülkeden yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla yapılacak şampiyona, hem ilimize hem ülkemize büyük katkı sağlayacak. Diğer yarışlara göre katılım oldukça fazla. 28 Şubat'ta sporcular otellere giriş yapacak. Yarışların yapılacağı 1-11 Mart tarihleri arası çok güzel ve renkli görüntülere sahne olacak.”

Bayraktar, Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı uluslararası yarışların büyük ses getirdiğini ve kayak merkezlerinin tanıtımında önemli rol oynadığını dile getirdi.
Şampiyonaya gelecek antrenör ve misafir sayısınında fazla olacağına dikkati çeken Bayraktar, şunları kaydetti:
“400 sporcunun dışında yarışlara çok sayıda yabancı misafirin gelmesi bekleniyor. Dünyanın en iyi snowboardçuları Erzurum'da hem şampiyon olmak için yarışacak, hem de gelecek olan misafirlere görsel bir şov sunmuş olacaklar. Böylesine önemli bir organizasyonu izlemek isteyen tüm kayakseverleri Palandöken'e davet ediyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!