Skorları bil, forma kazan

Güncelleme Tarihi:

Skorları bil, forma kazan
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2007 12:24

Fenerbahçe-Ankaragücü
Ankete katıl, yorumunu yaz, skorları bil, gönül verdiğin takımın formasını kazan. <1>Anket

Haberin Devamı

Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonun perdesi bu hafta kapanıyor. Şampiyon ve Avrupa'ya gidecek takımlar belli olurken, ligin alt tarafı kaynıyor. Sakaryaspor'un ardından küme düşecek diğer 2 takımın kim olacağı cumartesi günü belli olacak.

Bursaspor-Galatasaray, Kayserispor-Beşiktaş, Fenerbahçe-Ankaragücü. Bu 3 karşılaşmanın skorunu en hızlı tahmin eden (ilk maç başlayana kadar) okurumuz, hurriyet.com.tr'den günül verdiği takımın formasını kazanacak.

Ankete katıldıktan sonra, sayfanın altındaki "Yorumlarınızı Yazınız" linkine tıklayarak, skor tahminlerinizi yazabilirsiniz.

FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ

F.Bahçe-A.Gücü maçı nasıl sonuçlanır?
F.Bahçe kazanır
A.Gücü kazanır
Berabere biter
Turkcell Süper Lig'de 2006-07 sezonun perdesi bu hafta kapanıyor. Derbi galibiyetiyle şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, muhteşem bir şölene sahne olacak maçta Ankaragücü'nü konuk edecek. Sarı-lacivertli taraftarlar, şampiyonluk kupasını Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un vermesini beyaz mendiller salayarak protesto edecekler.

G.SARAY'A GÜVEN YOK

"Bursa-G.Saray maçı nasıl sonuçlanır?" şeklinde düzenlediğimiz anketin favori takımı Bursaspor oldu. Ankete katılanların yüzde 43,5'i "Bursaspor kazanır" oyu kullanırken, yüzde 38,3'lük kesim "Galatasaray kazanır" görüşünde birleşti. Karşılaşmanın berabere biteceği yönünde oy kullananların oranı ise yüzde 18,2'de kaldı.

İşte anket sonucu:

Hürriyet








BEŞİKTAŞ FARK YEDİ
 
"Kayseri-Beşiktaş maçının sonucu ne olur?" şeklinde düzenlediğimiz ankette ise Kayserispor, Beşiktaş'a yaklaşık yüzde 16 fark attı. "Kayserispor kazanır" oyu kullananların oranı yüzde 46,1, "Beşiktaş kazanır" diyenlerin oranı ise yüzde 30,2 oldu. Yüzde 23,7'lik kesim ise karşılaşmanın bereberlikle sonuçlanacağı görüşünde birleşti.

İşte anket sonucu:
Hürriyet

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!