Sivas'ta altyapı seçimleri

Güncelleme Tarihi:

Sivasta altyapı seçimleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2009 13:21

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un, altyapısına yetenekli sporcuları kazandırmak amacıyla yarın seçme yapılacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Futbolda alt yapısını güçlendirmeye  yönelik çalışmalar yapan Sivasspor Kulübü, bu kapsamda yarın kulüp tesislerinde  altyapı seçmesi yapacak. Hazırladığı altyapı gençlik geliştirme programı  kapsamında yetenekli sporcuları bünyesine katmayı hedefleyen kırmızı-beyazlı  ekibin seçmelerine, ilginin fazla olması bekleniyor.

Sivasspor Kulübü Altyapı Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Gökhan  Bölükbaşı ve Altyapı Yardımcı Antrenörü Atalay Kazancı ile antrenörler İbrahim  Yiğit ve Yunus Kaya gözetiminde yapılacak seçmeler yarın saat 10.00'da  başlayacak. 1997-1998 doğumlu sporcular saat 10.00'da, 1999-2000 doğumlu  sporcular ise saat 14.00'te seçmelere girecek.

Seçmelerle ilgili Sivasspor Gişesi'ne ve kentin işlek caddelerine  duyurular asıldı. “Geleceğin Yıldız Adaylarını Arıyoruz” yazılı duyuruda,  seçmelere katılacak sporcular için Cumhuriyet Meydanı'ndan tesislere saat  09.00'da ve 13.00'te servis otobüsü kaldırılacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!